reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Bożusiu muszę w lapsie postawić system a jestem z tego zielona i siedzę na forum i dopytuje miłych panów co mam po kolej robić aż mi głupio pytać się o podstawowe rzeczy:zawstydzona/y:trudno jak się na knociło to trzeba posprzątać
Czasami wystarczy tylko z powrotem do ustawień systemowych powiedzmy sprzed tygodnia, albo sama aktualizacja systemu bez stawiania od zera.
Sama tego dawno nie robiłam, ale wiem że to mnie ostatnio uratowało

reklama
Hej dziewczyny szefowa chora to dziś jestem sama, o 12tej jade do moich dzieciaczków do przedszkola, dziś temperature mierzyłam o 6tej rano, ( normalnie mierzę o 6.30) i o 6tej musiałam skoczyć do malej do pokoju bo mnie wołała ale potem szybko do łózka i jak zmierzyłam to 37,03 hmmm ale mierzone pół godziny wcześniej niż zazwyczaj , mdli mnie cały dzien i test o czułości 25 mlu negatywny , szukałam w 6 aptekach tego acon super czułego lub innego o 10 mlu ale nigdzie nie było, piersi bolą i kuje jajnik, ale przez te negatywy wątpie już aż mi sie płakać chce, dziś jakoś mnie to zdołowało, kurcze oliwia tak bardzo mnie potrzebuje chciałabym posiedziec w domu zając się nią, a nie podrzucać ją do obcych ludzi po przedszkolu, normalnie mi się płakac chce jeszcze mi się przypomniało ze już 5 miesiac by był jakbym nie poroniła jakoś mnie to wszystko przytłacza

Mgielka glowa do gory! Uda sie!

A mnie tak brzuch wlasnie rozbolal ze az mi sie niedobrze zrobilo. Auto prowadze wiec musialam sobie okno otworzyc co nie bylo najlepszym pomyslem gdyz pada deszcz :|

Hej dziewczyny :)
nie nadrobie was teraz bo w pracy jestem a siedze na maszynie laptka na pokoj wzielam wiec wieczorem wszystsko bedzie przeczytane co do @ pewnie sie zbliża templki dzisiaj nie miwerzyłam bo mnie tak roztrzaskało przeziebienie ze mam normalnie pod pacha 38 z haczykiem... a tu 5 dni po 12 godzin do tego przeziebienie i @... sadze ze święta przeleże w łóżku..
ktoś testować jakieś czerwone kreseczki ???
Pozdrawiam was i wieczorem sie naczytam co tam naskrobałyście :)

Mgiełka a co to za super czuły test ? jak on sie dokładnie nazywa? :)
a na DOZ nie patrzyłaś? tam można zamówić online
ja tez bym chętnie taki czuły kupiła !

castagnus kupiony :)

reklama
Ja od rana staram się rozgryźć te kalendarze, bo zaczęłam mierzyć dzisiaj temperaturę i aż mnie zaskoczyły, że tam jest tyle pól do wypełniania, taaaka malutka i nie doświadczona się poczułąm....haha, kobieta to nawet kalendarz musi mieć skomplikowany

Do góry