reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Nie Columbiana nie mamy. Staramy się o Dzidzię od listopada... Ale jak widać nie przychodzi to na życzenie.
Wybacz, ale zrywam się w kimonko bo mam zajęcia rano. Dobranoc ;-)

reklama
hej :) nie było mnie cały długi weekend ;d nie ma teraz za bardzo czasu zeby nadrobic
wpadłam tylko napisać.. ze jestem podłamana, dzisiaj mam miec @.. narazie nic, ae robiłam test i negatywny... ;((((

Witajcie!
widzę, że jeszcze pusto.
Pogoda mało wiosenna, u mnie rano były 2 stopnie i strasznie ponuro, aż mi się nosa z pod kołdry nie chciało wychylić.
To zacznę od trywialnego pytania, jak się robi te suwaczki?

Hej dziewczyny

dziś u nas sądny dzień czy mały dostał się do jednego z przedszkoli szanse marne ale zobaczymy wielkich nadzieji nie mam

Po za tym brzydka pogoda choć raz na jakiś czas przebija się słoneczko.

Mynia ja tez się wczoraj pokłóciłam z moim kochaniem. Może nie pokłóciłam się a odwróciłam się dupa i poszłam spać i na nic się zdały jego przeprosiny. A miał być uroczy wieczór z filmem i seksikiem a wyszło jak wyszło:-( Czasami kompletnie nie rozumiem jego wybuchów złości na przedmioty martwe a przy okazji każdemu się oberwie:-(

Ale dziś jest nowy dzień więc będzie mam nadzieje zupełnie inny;-)

Ojj jeszcze leze w lozku ale na mysl ze mam wyjsc z niego i lecie na zajecia to mnie strzela cos. Jak mi sie nie chceeeeeeeeeeee!!!

reklama
Cześć:)
Bzibziok, piękny, pierwszy suwaczek :)
Ja dotarłam do pracy ale mam takie zawroty głowy, że zastanawiałam się nad wzięciem urlopu. Teraz praktycznie leżę na biurku i wcinam czekoladę choć mnie od niej mdli...

Do góry