zonqa
Szał, dziki szał...
Agacynda ja też leże w łóżku w piżamie i siedzę na forach BB i elektroda u mnie tak ciemno jakby była jesień a nie wiosna deszcz bębni o parapet i za żadne skarby nie chce mi się wyjść z wyrka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To do jutra Sihaya, miłego oglądania - wino do tego filmu pasuje idealnie.
A podróż polecam, na pewno nie będziesz żałować.
Wiesz my ze dwa razy w roku jakieś rejsy organizujemy, więc gdybyś miała ochotę albo potrzebowała jakiejś rady to się polecam.
Bzibziok: co z tego ze w szlafroku jak od 7 na nogach, i co chwile mama 'eeee' czyli pic, a zaraz mama 'eeee' czyli jeść, a potem rysowac, piłke rzucac, bawic sie klockami a tu dopieor 9 godzina
ojj cos mnie nie ma na tej liście, a sie wpisywałam
no zoabcze jeszcze, ale coś mnie tak słabo brzuch pobolewa wiec nie wiem od czego to ;p
dzięki Bzibziok:*
a jak tam film wczoraj? mój m zasnął już w połowie ale ja sobie oglądałam i marzyłam o takim domku, w tkaim miejscu
a z zajmowanie miejsca przez suwaczki to fakt heheh....