reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Baaaaaaaaaasiaaaaaaaa kocham Twoje imie <3

a co do dania to możesz polędwiczki wieprzowe w gorgonzoli, wychodzą niesamowicie przepyszne!!

Ja swojego zaskoczę. Bo wyślę mu paczkę do pracy, w której będzie zdjęcie testu oprawione w ramkę :D i podejrzewam, że odbierze tą paczkę Mojego pracownik, więc tym większa będzie frajda... Bo chwilę po tym jak paczka przyjdzie i on ją otworzy to ja się pojawię w progu :) a mówił mi, że jeśli się dowie że ja jestem w ciąży to weźmie urlop w pracy i ucieknie gdzieś ze szczęścia :) czy to nie słodkie? :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Kochane, wszystkie imiona są piękne - każde na swój sposób :-). życzę dobrej nocy i do usłyszenia :-)

Oj Basiu, cudne Twe imię. Ja mam generalnie słabość do imion ''zapomnianych".

A ja właśnie jestem cały dzień... i często wchodzę na nasz wątek po milion razy i nie widzę odzewu.. tak się właśnie nudzę :p

jeju agacyda a twoje imie może bedzie tak łatwiej twój przepis brzmi fascynująco chodź wiem że moim daniem nie przebije mojego męża szukam czegoś nadzwyczaj dziwnego jak ja :)
tylko do granic normalności bo przyznam sie ostatnio wybrałam sie na sushi na które nie mogłam sie skusic i sie nie dziwie bo jeszcze jeden kes wiecej a bym zwymiotowała :D ale chociaż miałam ubaw :D szkoda ze tu tak mało albo i wcale nie ma dziewczyn z zachodniopomorskiego a dokładniej z Koszalina bo jestem bardzo otwarta na nowe znajomości :)

to witaj w klubie ja jestem w domu praktycznie cały dzień poświęcam sie swojemu dziecku rodzinie mężowi że to forum jest dla mnie na prawdę odskocznią porozmawiania z ludźmi których tak na prawdę sie nie zna a ciągnie i sie czeka która napisze co u niej :)
przeczytałam teraz o twoim zaskakującym oznajmieniu i to świetny pomysł nasi faceci są na prawdę słodcy jak cieszą sie jak dzieci :)

Ostatnia edycja:
Moje imię Basiu to Agata :) ale wolę Aga :p

Powiem Ci, że ja sushi to ubóstwiam ponad wszystko :p hmm... coś nadzwyczajnego... kurczę, czekaj, niech się zastanowię...

może polędwica wołowa zapiekana ze szpinakiem i twarogiem w cieście francuskim? wpisz sobie na necie 'beef wellington'. jest obłędnie dobra.

a jeśli chodzi o koszalin to mieszka tam mój chrzestny i mam stamtąd przyjaciółkę :)) mój tata pochodzi z białogardu :) także ja w części z pomorza. :p

no właśnie tak jest, że jak się nie ma gdzie odezwać to forum jest ogromnym wybawieniem. Ja nie mam Dzidzi więc nie mam się kim zająć jak nie ma Mojego...

Nie dość, że są słodcy jak nie wiem co, to przy okazji tacy kochani. Już się nie mogę doczekać... Jak czasami robi mi się niedobrze (refluks) to Mój od razu ma taki wyraz twarzy, że z chęcią bym go przytuliła :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
domyślałam się ale nie mówiłam tego głośno :) no zobacz jak ten świat mały :) na pewno zobaczę przepis i ocenie byle nie szpinak :D kojarzy mi się źle jak sushi :D wręcz biegłam do mcdonald po szejka :D spróbowałam pośmiałam sie i więcej nie wrócę

reklama
Do góry