reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Z rudych wlasnie weszlam na ciemny braz :-) luksus niesamowity. Wlasnie sobie leze na myjce a on mi wlosy ciesze z maska odzywiajaca :D

reklama
Oj Mi sie Mynia czesto zdarza przysnac na fotelu:) hehehe nawet podczas farbowania pod warunkiem ze to moj A mi farbe robi a nie jego pracownik.

Mynia ja mam dokładnie tak samo. Nawet jak idę włosy podciąć to płacę więcej niż inni, a jak kiedyś robiłam pasemka to masakra koszty, że ho ho.
Teraz sama farbuję na ciemny blond :tak:

strasznie tu dziś u nas spokojnie...może któraś planuje testować jutro ze mną? :)
testowałabym i dzisiaj ale nie wiem ile muszę nie sikać, żeby wyszło to samo co rano :p

Sailor, ja ostatnio też na jakiś blond, złocisty czy coś takiego. Fajne są farby z Loreala, które nawet ciemne włosy potrafią pomalować na jaśniejszy kolor bez konieczności używania rozjaśniacza dodatkowo:)
Agacynda jak włoski wyszły? Ja przed blondem też farbowałam na rudy.

reklama
Witajcie witajcie, niestety ja nie pochwalę się "dobrą nowiną":-(
@ jeszcze nie ma ale ciąży też nie. Nie pisałam przez kilka dni bo nie było o czym:-(. Musieliśmy wziąć na wstrzymanie,tzn mój M. chciał. Ma problemy zdrowotne, że się czuje a do specjalisty idzie za 2 tygodnie i dopiero jak lekarz postawi diagnozę i przekona go że to nic groźnego np. (***** na 3 litery) to wtedy zabieramy się do pracy.
Obiecał mi.
Tak więc gratuluje pozostałym zafasolkowanym :tak:

Do góry