reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Cześć ranne ptaszki:)
Mnie od nocy brzucholek napieprza mocno. Wymiotować mi się chce. @ dziś przyjdzie. Planuję cały dzień przewegetować w łóżeczku z herbatką i filmami na dvd. Teraz się zastanawiam co lekkiego na śniadanie wtrząchnąć

reklama
U mnie dziwna sprawa pojawiła się blada kreska i taki zaciek na jej miejscu sama nie wiem,ale po jakims czasie a dziś jednak 26dc nie 27dc chyba jednak poszukam tych czułych bo ten czuły powinien pokazać drugą wyrazną jak ten quick pokazał cien cienia
ale coraz bardziej w to wszystko wątpie,idziemy święcić palmę i na jarmark potem , cmok dziewuszki

Mgiełka polecam acon ultra czuły strumieniowy

Wiecie co nie wiem dla czego w aptekach rzadko można spotkać testy ciążowe strumieniowe przecież one są bardziej dokładne i jest mniejsze prawdopodobieństwo źle wykonania testu i o wiele wygodniejsze w użyciu. Cena jest aż tak istotna??

Dzień dobry wszystkim, wreszcie udało mi się dojść do komputera bo cały czas w pracy i mało czasu na BB. Zaraz Was nadrobię, a póki co informuję, że nadal u mnie @ brak, wczoraj ból jajników taki dziwny - zupełnie inny niż na @, teścik ciążowy ponowny dopiero jutro bo nie miałam jak kupić wcześniej
Mgielka jutro powinien cień wyjść wyraźniejszy więc sikaj na następny :D trzymam kciuki!!!

Witajcie w niedzielny w zasadzie już nie poranek ale ja dopiero po śniadaniu:)
Trzymam kciuki za wszystkie cienie cienia i inne jeszcze nie zrobione testy, oby były pozytywne:)

Czarni ja też mam mega afery i doły przez rodzinkę ale przez ostatni rok nauczyłam chyba się z tym walczyć w formie coraz większej znieczulicy - gdy tylko wybucha jakaś afera to reaguję bardzo emocjonalnie, wkurzam się i dołuję ale zaraz po tym staram się zająć pracą, żeby nie myśleć. Strasznie to ciężkie bo zawsze wszystko sobie biorę do serca ale ich nie zmienię, to muszę zmienić coś w sobie żeby nie zwariować... jeszcze muszę popracować nad niewyżywaniem się na moim mężusiu, bo ponieważ te afery są ze strony jego familii to całą złość wyładowuję na nim, a cóż on jest winien (?) :/ i wtedy obraza moja na niego, tyłek w drugą stronę i nawet jak owu jest to ja foch, idento jak u Kropki hehe

Sihaya mnie także udało się zajść bez śluzu więc nie przekreślaj tego cyklu - ta temp. dobrze wróży :) a zresztą jak podejście będziesz miała bardziej na nie to może nawet i lepiej - takie miłe rozczarowanie w terminie @ :D

chyba Mgielka pytała o "ciasność" na ciążę no więc ja słyszałam o tym, że ma być właśnie "ciasno" jeśli to ciąża :) niestety z położeniem szyjki oraz jej zamknięciem/otwarciem to nadal się gubię co i jak :)

jejku dziewczyny ja chyba jakaś dziwna jestem ale nie mogę się napatrzyć na te maluszki z palmami w rękach..rozczula mnie to na max - na Boże Narodzenie nie widać tylu dzieciaczków bo zima i w ogóle tylko te słodkie mikołajkowe śpiochy w sklepach...ale teraz jak już człowiek tak tęskni za wiosną i nadchodzi Wielkanoc i rodzice dają dzieciakom małe palemki i koszyczki to nie mogę normalnie...

reklama
Do góry