reklama
zonqa
Szał, dziki szał...
Hej dziewczyny ja padam powinnam jeszcze dwa prania wstawić ale nie mam już siły iść na strych i w zimnie je wieszać
Mieszkam pod Warszawą w małej w sumie mieścince i jest super w stolicy w centrum jestem w przeciągu 35 min.
Powietrze inne, pani w sklepach zawsze zagadają z uśmiechem. Jedynie czego mi brak czasami to galerii z butikami i porządnego kina. Ale do Wawy nie daleko więc nie jest tak źle
Mieszkam pod Warszawą w małej w sumie mieścince i jest super w stolicy w centrum jestem w przeciągu 35 min.
Powietrze inne, pani w sklepach zawsze zagadają z uśmiechem. Jedynie czego mi brak czasami to galerii z butikami i porządnego kina. Ale do Wawy nie daleko więc nie jest tak źle
Bzibziok...
a w której części bb mieszkasz?
W Straconce od września zeszłego roku, wcześniej wynajmowaliśmy mieszkanie w wapienicy koło papugi.
Ja też miałam mrożone owocki, ale nawet do połowy zimy nie starczyły
Hej dziewczyny ja padam powinnam jeszcze dwa prania wstawić ale nie mam już siły iść na strych i w zimnie je wieszać
zonqa to wyluzuj już dziś i relaksik
.. kurcze ale ciężko się z Wami rozstać... hehe..
Bzibziok to na drugim końcu niż ja;0
a straconka fajna jest, mam tam trochę znajomych
<papapappa>
Ja przez ponad 20 lat mieszkałam w Wiązownie, to nawet z podobnej strony co Kobyłka i podobna odległość, tylko pociągu nie było
zonqa
Szał, dziki szał...
No troszkę dalej miałaś do stolicy ale ładniejsze tereny
A pociąg superowa sprawa raz ciach i jestem w Wawie
No to dziewczyny miłego oglądania filmów. Mój ogląda mecz a na jutro mamy przewidziane kino domowe
A pociąg superowa sprawa raz ciach i jestem w Wawie
No to dziewczyny miłego oglądania filmów. Mój ogląda mecz a na jutro mamy przewidziane kino domowe
Mynia_82
Fanka BB :)
Najgorzej tylko że w godzinach szczytu ciężko się do pociągu wepchnąć czasem. Ale ja na szczęście będę wsiadać na tyle wczesnie, że może mi się będzie udawać.
zonqa
Szał, dziki szał...
Kwestia wprawy, u mnie jeszcze nie są takie ciasne bo co niektóre mają u nas drugi przystanek i są miejsca siedzące Najgorzej jak coś się zepsuję lub jest wypadek wtedy to już jest horror
reklama
Mynia_82
Fanka BB :)
Niestety, nic nie może być idealne... Coś za coś. ale generalnie jesteś zadowolona zonqa, że się wyprowadziłaś z ww?
A sorry, właściwie nie pisałaś, że się przeprowadzałaś. pomyliło mi się. Ale tak czy tak nie jest źle?
A sorry, właściwie nie pisałaś, że się przeprowadzałaś. pomyliło mi się. Ale tak czy tak nie jest źle?
Ostatnia edycja: