reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Hej dziewczyny ja padam powinnam jeszcze dwa prania wstawić ale nie mam już siły iść na strych i w zimnie je wieszać:baffled:

Mieszkam pod Warszawą w małej w sumie mieścince i jest super w stolicy w centrum jestem w przeciągu 35 min.
Powietrze inne, pani w sklepach zawsze zagadają z uśmiechem. Jedynie czego mi brak czasami to galerii z butikami i porządnego kina. Ale do Wawy nie daleko więc nie jest tak źle:-p

Hej dziewczyny ja padam powinnam jeszcze dwa prania wstawić ale nie mam już siły iść na strych i w zimnie je wieszać:baffled:

zonqa to wyluzuj już dziś i relaksik:)

.. kurcze ale ciężko się z Wami rozstać...;) hehe..

Bzibziok to na drugim końcu niż ja;0
a straconka fajna jest, mam tam trochę znajomych:)

<papapappa>

Mieszkam pod Warszawą w małej w sumie mieścince i jest super w stolicy w centrum jestem w przeciągu 35 min.
Powietrze inne, pani w sklepach zawsze zagadają z uśmiechem. Jedynie czego mi brak czasami to galerii z butikami i porządnego kina. Ale do Wawy nie daleko więc nie jest tak źle:-p

Ja przez ponad 20 lat mieszkałam w Wiązownie, to nawet z podobnej strony co Kobyłka i podobna odległość, tylko pociągu nie było

Ja też lecę na filmik, bo mąż już zasiadł na kanapie:)

papa

Sihaya, a Straconka jest tak położona, że druga strona, to może być hałcnów, sarni stok albo i okolice makro (to nawet chyba najbardziej druga strona)

No troszkę dalej miałaś do stolicy ale ładniejsze tereny :)

A pociąg superowa sprawa raz ciach i jestem w Wawie:-p

No to dziewczyny miłego oglądania filmów. Mój ogląda mecz a na jutro mamy przewidziane kino domowe

Kwestia wprawy, u mnie jeszcze nie są takie ciasne bo co niektóre mają u nas drugi przystanek i są miejsca siedzące:-D Najgorzej jak coś się zepsuję lub jest wypadek wtedy to już jest horror

reklama
Niestety, nic nie może być idealne... Coś za coś. ale generalnie jesteś zadowolona zonqa, że się wyprowadziłaś z ww?

A sorry, właściwie nie pisałaś, że się przeprowadzałaś. pomyliło mi się. Ale tak czy tak nie jest źle?

Ostatnia edycja:
Do góry