reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Czarni a powiedz co to ma być za obiad? tzn bardziej jakie mięso... ja w kuchni czuję się jak młody bóg także pisz a ja Ci coś doradzę :))

Ja też bym już chciała wszystko kompletować. Nawet mam zaje***sty pomysł jak swojemu powiedzieć, że będzie tatusiem :d

reklama
witaj Czarni :-) mówisz mięsko???:-p mój narzeczony też tylko mięsko i mięsko :tak:. ja to jakoś ostatnio nie mam koncepcji co bym sama zjadła :no:. ja to ostatnio karkówkę robiłam, pierw w przyprawach z dodatkiem oliwy "namoczyłam" że tak powiem a później na grila - takiego domowego. do tego sałata zielona z resztą warzyw - co kto lubi :-) do tego mogą być ziemniaczki pieczone albo niezdrowe frytasy :-D

ja mam kilka opatentowanych przepisow...

wolowina Wellington, Poledwiczki wieprzowie w miodzie, poledwiczki wieprzowe w gorgonzoli z brokulami i makaronem, kurczak na wszelkie sposoby itp itd.

witam również Ciebie agacynda, przepraszam ze tak dopiero teraz - zapomniało mi się i to tak z przejęcia :-)

hehehe spoko Malena, a jak masz na imie? Bo ja tak chyba wole po imieniu się zwracać.
większość obecnych znam po imieniu ale jakbyście mogłby się przypomnieć to by było super.

to tak jak ja uwielbiam kuchnie nowe pomysły nowe smaki i gotowanie pieczenie ale za chiny nie mogę wymyślić co zrobić bo ja staram sie urozmaicać nasza kuchnie ale jeśli chodzi o mięso to najbardziej uwielbiam wieprzowinę i kurczaka ale nie mam pomysłu jak to podać ...
ja to mam zawsze tysiące pomysłów jak oznajmić mojemu że jestem w ciąży a i tak wychodzi odwrotnie jak mu mówiłam o 1 ciąży to przerwał i powiedział kochanie ja wiem ściskając mnie mocno i całując tak jak ostatnio chciałam mu powiedzieć o tym teście było identycznie wiec nie mam co myśleć i tak on wie :)

reklama
Do góry