reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

ah kobitki jakiego mam doła ilość problemów przez moja durna rodzinę dołują mnie znowu do poziomu depresji.... nie mam sił już nie wiem czy sie odezwę przez ten weekend bo bym z chęcią zamknęła sie zdała od świata i beczała bo jestem bezsilna :(

reklama
Czarni tak to już jest, że czasem z rodziną dobrze wychodzi się tylko na zdjęciu. Nie denerwuj się kochana :-) masz wspaniałą córę i męża :tak:

Poprawił mi się śluz w poprzednich miesiącach go miałam mało a teraz jest cieszę się, że wiesiołek działa.;-)

Czarni trzymaj się dzielnie!! i nie uciekaj przed nami... z nami przecież zawsze weselej:)

Dziś trochę późno do Was zaglądnęłam, bo od rana zakupy, potem upiekłam ciacho, trochę posprzątałam, zrobiłam placki po węgiersku a od ok godziny nadrabiałam wasze wpisy od wczorajszego popołudnia;) o dzisiejszej pogodzie nie będę się wypowiadać bo już wyczerpałyście temat a po co się dodatkowo dołować...

Kropka - fantastyczne nowiny wczoraj nam przyniosłaś i w ogóle Twoje wpisy pełne euforii - mistrzostwo świata!:)
a faceci.. no cóż... jak to faceci...

Groszek - super wynik betki, niech się w brzuszku fasolka zadomawia i rośnie pięknie jak na drożdżach:)

Grzanka jeszcze nic nie jest przesądzone więc się nie łam:) wg mnie ładny masz ten wykresik i teraz pozostaje tylko mieć nadzieję i trzymać &&&&&&& - więc trzymam:)

a ja.. chyba mogę ten cykl uznać za stracony:(
dziś teoretycznie owulka... przytulanka były a jakże... ale co z tego jak śluzu ładnego nie ma od początku cyklu (był jeden dzień zaraz jakoś po @)...
co więcej temp mi dziś podskoczyła i już kompletnie nie wiem co myśleć:( tzn wiem... że lipa i muszę czekać do 13 na @ :( buuuuu..... :(

Ostatnia edycja:
Czarni znam takie nastroje... ale lepiej im nie ulegać. Wim, że pogoda jeszcze dopomaga ale postaraj się nie poddawać się złemu nastrojowi :)
Mnie jakoś strasznie kark boli. Właściwie to nie boli tylko tak jakby te mięśnie z tyłu na karku nie miały siły utrzymać głowy w pionie. Jak się położę jest ok. Mam to dziś pierwszy raz w życiu, zdrzemnęłam się w południe i czuje to od kiedy się obudziłam. Sihaya ty chyba rehabilitantką jesteś z tego co pamiętam :) Jakiś sposób na to?

Mynia ciężko tak na odległość stwierdzić co to Ci się podziało ale zawsze można spróbować.. siądź przed lustrem, plecy wyprostowane, głowa prosto
1. przykładasz splecione dłonie do czoła i jakby mocujesz się głową z dłońmi ale uwaga!! mocujesz się tak żeby nie wykonać żadnego ruchu głową!! a jedynie żeby napiąć mięśnie... takie napięcie wytrzymujesz do ok 3sek i rozluźniasz - też bez ruchu głową
i to samo w kolejnych pozycjach:
2. przykładasz splecione dłonie z tyłu głowy
3.przykładasz lewą dłoń do żuchwy po prawej stronie
4. przykładasz prawą dłoń do żuchwy po lewej stronie
lustro masz po to żeby kontrolować postawę i pilnować żeby nie ruszać głową:)
to są ćwiczonka dla każdego tak naprawdę więc nie zaszkodzą Ci a może pomogą:)

a na wieczór po kąpieli jakaś maść rozgrzewająca i delikatny masaż w kierunku od potylicy do barków po obu str kręgosłupa, z pominięciem właśnie kręgosłupa:)

reklama
Do góry