reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

hmm... ja nie wiem co zrobić ... mąż ma pomysł abyśmy do jego mamy poszli to będziemy mieć z głowy obiad :-p ale nie wiem czy chce mi się tyłek z domu ruszyć

reklama
O... Coś widzę że się ruszyło świetnie :)
właśnie sobie robie herbatę, mój Kochany chyba niedługo wstanie to zaraz dom będzie tętnił życiem a tak to pograłam sobie a teraz nudy i herbatka...
a na obiad nie wiem co można zrobić nie tak bardzo jeszcze jestem nastawiona na otwieranie teściowej zamrażalki bo i tak nie wiem co mogę wziąść a co nie ... i tak troche mi głupio jej grzebać więc ja posprzątałam a ona niech może coś upichci
może jakiś czas po ślubie sie rozluźnie w wtedy będę gotować na luzie bez problemu :(

cześć dziewczyny miałam nadzieję że któraś mi odpisze na poranne pytanie, ale chyba umknęło pomiędzy tematami gotowania i sprzątanie no to nic trudno
kupiłam test quick ten z dzidziusiem, jeszcze nie wiem kiedy zrobie ale czytałam że ma dobre opinie ten test,
zaciekawiła mnie jeszcze jedna rzecz tak jak pisałam wczoraj o 06.30 tempka była 36,93 a dziś o tej samej porze 37,09 hmm
ale sprawdziłam sobie szyjkę gdzieś godzinę temu i jest bardzo niska i wogóle jakoś tak ciasno się zrobiło, chyba jak nisko szyjka to raczej szans na ciąże brak prawda? poczytam o tym
co do obiadu to pierwszy raz w zyciu zrobiłam pyzy z mięsem i nawet wyszły ;-)

Ostatnia edycja:
Widzę, że wszystkie już posprzątałyście, a ja mam lenia i nie chce mi się za to zabrać. Za to obiad na dzisiaj mam, bo od sąsiadki dostałam pierogi ruskie to tyle z głowy:) a robi prawie równie dobre jak moja mama.
Mi niestety z pierogami nigdy nie chce się bawić.
w takim razie druga kawa i do boju.
Co do testów to Ci nie pomogę, bo mi jeszcze żaden nie pokazał II więc wszystkie póki co uznaję za marne:-p.
Co do szansy to spokojnie, bo póki nie ma @ to szansa na pewno cały czas jest, szczególnie że temperatura wysoka.

cześć dziewczyny miałam nadzieję że któraś mi odpisze na poranne pytanie, ale chyba umknęło pomiędzy tematami gotowania i sprzątanie no to nic trudno
kupiłam test quick ten z dzidziusiem, jeszcze nie wiem kiedy zrobie ale czytałam że ma dobre opinie ten test,
zaciekawiła mnie jeszcze jedna rzecz tak jak pisałam wczoraj o 06.30 tempka była 36,93 a dziś o tej samej porze 37,09 hmm
ale sprawdziłam sobie szyjkę gdzieś godzinę temu i jest bardzo niska i wogóle jakoś tak ciasno się zrobiło, chyba jak nisko szyjka to raczej szans na ciąże brak prawda? poczytam o tym
co do obiadu to pierwszy raz w zyciu zrobiłam pyzy z mięsem i nawet wyszły ;-)
a wiesz że miałam odpisać ale zapomniałam :sorry2: najlepiej kupic test z czułoscią od 25 bo te 10 są do dupy a quick mi pasują staram sie zawsze je kupywac :)

dzieki czarni a co z tą szyjką , jest tak ciasno że hej i odrazu ją wyczułam nisko jest

aaa i mam pytanie ostatnio mówiono mi że na włosy zniszczone farbowaniem trzeba używać szampon nawilżający może jakąś firme któraś z was poleci bo poszlam dziś do rosmana i kurde tyle tych szamponów ze nie mam pojęcia pewnie są jakieś takie typowo fryzjerskie ale zeby nie byl jakos strasznie drogi.... a i jakąś maske do włosów godną polecenia?
wydaje mi się że agacynda mi moze odpowiedziec na to pytanie
ale moze i któraś z was cos doradzi?

niby nisko twarda i zamknieta ale mi sie wydaje ze to jest idywidualnie i kazda ma inaczej.....
co do szaponów ciężko jest określic bo kazdy ma inny typ włosa co mi pomaga na zniszczone tobie moze nie pomóc ale ja uzywałam nafty do włosów i byłam zadowolona

Czesc Dziewczynki,
Mgielko ja uzywam szamponow z TIGI serii bead head na poziom zniszczenia 1 i sa rewelacyjne. Tylko ze trzeba za nie zaplacic okolo 50 zl ale mozesz znalezc na allegro taniej. A maske do wlosow to polecam z serii MACADAMIA.

reklama
Witam Kochane w tą pochmurną sobotę.
Ja tylko na zakupy nos wychyliłam i wróciłam prędziutko. Na obiad będę dziś robić naleśniki z pieczarkami. A póki co pół talerzyka przedwczorajszej zupki zjadłam. Teraz leniu****ę z kotkiem. ta pogoda nawet na tego diabła podziałała i leży i się przytula:)

Do góry