Pyscek
:)
hmm... ja nie wiem co zrobić ... mąż ma pomysł abyśmy do jego mamy poszli to będziemy mieć z głowy obiad ale nie wiem czy chce mi się tyłek z domu ruszyć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a wiesz że miałam odpisać ale zapomniałam najlepiej kupic test z czułoscią od 25 bo te 10 są do dupy a quick mi pasują staram sie zawsze je kupywaccześć dziewczyny miałam nadzieję że któraś mi odpisze na poranne pytanie, ale chyba umknęło pomiędzy tematami gotowania i sprzątanie no to nic trudno
kupiłam test quick ten z dzidziusiem, jeszcze nie wiem kiedy zrobie ale czytałam że ma dobre opinie ten test,
zaciekawiła mnie jeszcze jedna rzecz tak jak pisałam wczoraj o 06.30 tempka była 36,93 a dziś o tej samej porze 37,09 hmm
ale sprawdziłam sobie szyjkę gdzieś godzinę temu i jest bardzo niska i wogóle jakoś tak ciasno się zrobiło, chyba jak nisko szyjka to raczej szans na ciąże brak prawda? poczytam o tym
co do obiadu to pierwszy raz w zyciu zrobiłam pyzy z mięsem i nawet wyszły ;-)