reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

hmm... ja nie wiem co zrobić ... mąż ma pomysł abyśmy do jego mamy poszli to będziemy mieć z głowy obiad :-p ale nie wiem czy chce mi się tyłek z domu ruszyć

reklama
O... Coś widzę że się ruszyło świetnie :)
właśnie sobie robie herbatę, mój Kochany chyba niedługo wstanie to zaraz dom będzie tętnił życiem a tak to pograłam sobie a teraz nudy i herbatka...
a na obiad nie wiem co można zrobić nie tak bardzo jeszcze jestem nastawiona na otwieranie teściowej zamrażalki bo i tak nie wiem co mogę wziąść a co nie ... i tak troche mi głupio jej grzebać więc ja posprzątałam a ona niech może coś upichci
może jakiś czas po ślubie sie rozluźnie w wtedy będę gotować na luzie bez problemu :(

cześć dziewczyny miałam nadzieję że któraś mi odpisze na poranne pytanie, ale chyba umknęło pomiędzy tematami gotowania i sprzątanie no to nic trudno
kupiłam test quick ten z dzidziusiem, jeszcze nie wiem kiedy zrobie ale czytałam że ma dobre opinie ten test,
zaciekawiła mnie jeszcze jedna rzecz tak jak pisałam wczoraj o 06.30 tempka była 36,93 a dziś o tej samej porze 37,09 hmm
ale sprawdziłam sobie szyjkę gdzieś godzinę temu i jest bardzo niska i wogóle jakoś tak ciasno się zrobiło, chyba jak nisko szyjka to raczej szans na ciąże brak prawda? poczytam o tym
co do obiadu to pierwszy raz w zyciu zrobiłam pyzy z mięsem i nawet wyszły ;-)

Ostatnia edycja:
Widzę, że wszystkie już posprzątałyście, a ja mam lenia i nie chce mi się za to zabrać. Za to obiad na dzisiaj mam, bo od sąsiadki dostałam pierogi ruskie to tyle z głowy:) a robi prawie równie dobre jak moja mama.
Mi niestety z pierogami nigdy nie chce się bawić.
w takim razie druga kawa i do boju.
Co do testów to Ci nie pomogę, bo mi jeszcze żaden nie pokazał II więc wszystkie póki co uznaję za marne:-p.
Co do szansy to spokojnie, bo póki nie ma @ to szansa na pewno cały czas jest, szczególnie że temperatura wysoka.

cześć dziewczyny miałam nadzieję że któraś mi odpisze na poranne pytanie, ale chyba umknęło pomiędzy tematami gotowania i sprzątanie no to nic trudno
kupiłam test quick ten z dzidziusiem, jeszcze nie wiem kiedy zrobie ale czytałam że ma dobre opinie ten test,
zaciekawiła mnie jeszcze jedna rzecz tak jak pisałam wczoraj o 06.30 tempka była 36,93 a dziś o tej samej porze 37,09 hmm
ale sprawdziłam sobie szyjkę gdzieś godzinę temu i jest bardzo niska i wogóle jakoś tak ciasno się zrobiło, chyba jak nisko szyjka to raczej szans na ciąże brak prawda? poczytam o tym
co do obiadu to pierwszy raz w zyciu zrobiłam pyzy z mięsem i nawet wyszły ;-)
a wiesz że miałam odpisać ale zapomniałam :sorry2: najlepiej kupic test z czułoscią od 25 bo te 10 są do dupy a quick mi pasują staram sie zawsze je kupywac :)

dzieki czarni a co z tą szyjką , jest tak ciasno że hej i odrazu ją wyczułam nisko jest

aaa i mam pytanie ostatnio mówiono mi że na włosy zniszczone farbowaniem trzeba używać szampon nawilżający może jakąś firme któraś z was poleci bo poszlam dziś do rosmana i kurde tyle tych szamponów ze nie mam pojęcia pewnie są jakieś takie typowo fryzjerskie ale zeby nie byl jakos strasznie drogi.... a i jakąś maske do włosów godną polecenia?
wydaje mi się że agacynda mi moze odpowiedziec na to pytanie
ale moze i któraś z was cos doradzi?

niby nisko twarda i zamknieta ale mi sie wydaje ze to jest idywidualnie i kazda ma inaczej.....
co do szaponów ciężko jest określic bo kazdy ma inny typ włosa co mi pomaga na zniszczone tobie moze nie pomóc ale ja uzywałam nafty do włosów i byłam zadowolona

Czesc Dziewczynki,
Mgielko ja uzywam szamponow z TIGI serii bead head na poziom zniszczenia 1 i sa rewelacyjne. Tylko ze trzeba za nie zaplacic okolo 50 zl ale mozesz znalezc na allegro taniej. A maske do wlosow to polecam z serii MACADAMIA.

reklama
Witam Kochane w tą pochmurną sobotę.
Ja tylko na zakupy nos wychyliłam i wróciłam prędziutko. Na obiad będę dziś robić naleśniki z pieczarkami. A póki co pół talerzyka przedwczorajszej zupki zjadłam. Teraz leniu****ę z kotkiem. ta pogoda nawet na tego diabła podziałała i leży i się przytula:)

Do góry