reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Agacynda a z jakis szamponów dostępnych w sklepach widzialam ze od groma jest tych z syosa? moze jakis inny jest dobry dostępny w sklepach? jeszcze jakas maska oprócz tej?
oczywiscie te tez sprawdzę, albo jakas dobra odzywka

do Czarni to co to znaczy ze nisko szyjka bo nie napisałas? i jak tak ciasno po bokach?

ja używam dave :) i jestem zadowolona ale co do szamponów nie mogę używać szamponu z odżywką bo momentalnie mam włosy tłuste więc mam clire do myscia włosów a dave jako odżywkę .

a co do szyjki to nie wiem , u mie dzisiaj jest w połowie nie jest wysoko i jest średnio twarda.

Ostatnia edycja:
na podstawie szyjki z doświadczenia wiem że trudno bardzo zasugerować czy ciąża jest czy nie. U każdej kobiety jest inaczej.
Powodzenia! &&&

Mgielka ja nie polecam syosa i Moj A tez nie bo to badziewie straszne. Tak mysle mysle nad jakimis dobrymi produktami do kupienia w sklepie ale nic mi do glowy nie przychodzi. Kiedys uzywalam pantene provie te lekkie nie obciazajace wlosow, ale nie bylam zbyt zadowolona. Jesli Ci szkoda pieniedzy na szampon i odzywke to kup sama odzywke, ona i tak robi robote.

najlepiej mierzyć systematycznie temperaturę. To bardzo pomaga. Zawsze widać kiedy jest owu kiedy ma być @. U mnie np w drugiej fazie cyklu tempka jest wysoko bardzo ale na dzień przed @ spada mi diametralnie w dół o kilka stopni. wiem wtedy że @ bedzie jutro na 100% i tak jest. Jeżeli temp obniża się stopniowo bez podbijania już w górę tz że @ pojawi się w przeciągu 2-3dni.

najlepiej mierzyć systematycznie temperaturę. To bardzo pomaga. Zawsze widać kiedy jest owu kiedy ma być @. U mnie np w drugiej fazie cyklu tempka jest wysoko bardzo ale na dzień przed @ spada mi diametralnie w dół o kilka stopni. wiem wtedy że @ bedzie jutro na 100% i tak jest. Jeżeli temp obniża się stopniowo bez podbijania już w górę tz że @ pojawi się w przeciągu 2-3dni.
o To czyli pewnie u mnie jednak przylezie ta @ ... :\
wglądając na mój wykres

reklama
o To czyli pewnie u mnie jednak przylezie ta @ ... :\
wglądając na mój wykres

Grzanko nic nie jest przesądzone bo nie wiadomo gdzie jest Twoja granica Twoich wyższych temperatur. A temp ma prawo skakać o kilka kresek nawet tylko jak zejdzie poniżej granicy tak jak u mnie dziś oznacza nadchodzącą @ Ja spodziewam się jutro.

Do góry