reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Agacynda a z jakis szamponów dostępnych w sklepach widzialam ze od groma jest tych z syosa? moze jakis inny jest dobry dostępny w sklepach? jeszcze jakas maska oprócz tej?
oczywiscie te tez sprawdzę, albo jakas dobra odzywka

do Czarni to co to znaczy ze nisko szyjka bo nie napisałas? i jak tak ciasno po bokach?

ja używam dave :) i jestem zadowolona ale co do szamponów nie mogę używać szamponu z odżywką bo momentalnie mam włosy tłuste więc mam clire do myscia włosów a dave jako odżywkę .

a co do szyjki to nie wiem , u mie dzisiaj jest w połowie nie jest wysoko i jest średnio twarda.

Ostatnia edycja:
na podstawie szyjki z doświadczenia wiem że trudno bardzo zasugerować czy ciąża jest czy nie. U każdej kobiety jest inaczej.
Powodzenia! &&&

Mgielka ja nie polecam syosa i Moj A tez nie bo to badziewie straszne. Tak mysle mysle nad jakimis dobrymi produktami do kupienia w sklepie ale nic mi do glowy nie przychodzi. Kiedys uzywalam pantene provie te lekkie nie obciazajace wlosow, ale nie bylam zbyt zadowolona. Jesli Ci szkoda pieniedzy na szampon i odzywke to kup sama odzywke, ona i tak robi robote.

najlepiej mierzyć systematycznie temperaturę. To bardzo pomaga. Zawsze widać kiedy jest owu kiedy ma być @. U mnie np w drugiej fazie cyklu tempka jest wysoko bardzo ale na dzień przed @ spada mi diametralnie w dół o kilka stopni. wiem wtedy że @ bedzie jutro na 100% i tak jest. Jeżeli temp obniża się stopniowo bez podbijania już w górę tz że @ pojawi się w przeciągu 2-3dni.

najlepiej mierzyć systematycznie temperaturę. To bardzo pomaga. Zawsze widać kiedy jest owu kiedy ma być @. U mnie np w drugiej fazie cyklu tempka jest wysoko bardzo ale na dzień przed @ spada mi diametralnie w dół o kilka stopni. wiem wtedy że @ bedzie jutro na 100% i tak jest. Jeżeli temp obniża się stopniowo bez podbijania już w górę tz że @ pojawi się w przeciągu 2-3dni.
o To czyli pewnie u mnie jednak przylezie ta @ ... :\
wglądając na mój wykres

reklama
o To czyli pewnie u mnie jednak przylezie ta @ ... :\
wglądając na mój wykres

Grzanko nic nie jest przesądzone bo nie wiadomo gdzie jest Twoja granica Twoich wyższych temperatur. A temp ma prawo skakać o kilka kresek nawet tylko jak zejdzie poniżej granicy tak jak u mnie dziś oznacza nadchodzącą @ Ja spodziewam się jutro.

Do góry