reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
ja posprzatalam rozpaliłam ogień bo zimno w domu , terach objade podłogi wstawie jedno pranie i po robocie okien nie ma co myć bo z każdej strony deszcz daje więc sensu nie ma...

Witajcie, ja dzisiaj odespałam cały tydzień:)
Pogoda tak wredna, że nie zachęca do niczego na zmianę grad z deszczem i jeszcze ten wiatr, mało co nam dachu nie urywa. Więc dzisiaj w planie tylko porządki wewnątrz. Nawet na space się nie da wybrać.
Więc teraz wanna, a że @się już kończy to od jutra można zacząć;)

No to trzymam kciukaski zeby sie ten cykl udał :)
ja już posprzątałam, nie ma co robić, siedze na kanapie przed tv laptopo na kolanach chyba gierke sobie włącze bo nie mam co robić a mój kochany po nocce jeszcze śpi...

Hejka,

jak mija sobotka ??? U mnie ponuro i pada jeszcze do tego... nic tylko książkę czytać by nie zamulić za bardzo :)

Ja jestem właśnie w centrum moich płodnych więc jakoś staram się kochać w miarę możliwości ... oczy wiście mój M nie wie żę one są co by się nie stresował za bardzo :)

Gratulacje Groszek :)

hej ,
u mnie dziś pogoda pod psem ... wieje aż łeb może urwać , co chwila pada - tzn leje, potem przerwa na wiatr i znów leje
:wściekła/y: kijowo się czuję ... czekam na @ myślałam że dziś będzie a ona w kulki sobie leci i cisza .. rano jak wstałam trochę mnie żołądek bolał ale herbatka od mężusia pomogła :)

u mnie słoneczko z chmurami ale strasznie wieje i przez to jest bardzo zimno...
ja juz posprzątałam zaraz biorę sie za obiadek i będę wyczekiwać mojego mężusia :) dzisiaj w końcu o normalnej godzinie wróci....

reklama
Do góry