reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Dzien doberek. Ja od 8:15 na uczelni. Teraz mam do 11 30 okienko, wiec siedze w Paragrafie na kawie z lapkiem na stole rzecz jasna :D

Co moich wczorańszych przytulanek, to leżałam pachnąca, przygotowana itp, itd, mąż przylaz i gdyby nie to, że byłu u mamy swojej i zaczął mówić co komentowała razem z jego siostrą (takie tam na temat świąt itp mniejsza o to), tak się wk....iłam, że zarzuciłam focha z powrotem ubrałam dres i wyszłam na papierocha na balkon, wywaliłam 3 lampki wina, obrociłam się tyłkiem do niego i poszłam spać. Dzisiaj rano już mi troche przeszło, jak jechaliśmy na uczlnie to wyraziłam swoje zdanie i tyle.... no ale z sexu nici wczoraj tak czy siak... no trudno się mówi....

reklama
hej laski :)
u mnie pochmurno... ciekawe kiedy zacznie padac... tak mi sie wstawać nie chciało... moze sama sie wezmę za jakieś pożadki jakis obiadek trzeba naskrobać :D jejku kto nam odczaruje tą listę.....

Hej
słoneczka co do tych dwóch dni po i dwóch ni przed ja proponuje taką ocję :D
CZTERY RAZY PO DWA RAZY OSIEM RAZY RAZ PO RAZ PO PÓŁNOCY ZE DWA RAZY I NAD RANEM JESZCZE RAZ :d
MÓJ kochany śpi po nocce ja siedze w kuchni teściowa w pracy do 14 i laba... co do pogody to fataknie poniewaz u mnie wieje jak za cara zimno i co chwila jak nie deszcz to grad i tak na zmiane ale wiatr okrutny , nie wiem okien nie myje a powinnam ale sesnu nie ma w taka pogode pranie zrobie i powiesze u teściowej w pokoju,

możecie coś mi powiedzieć o moim wykresie ?:D
bo chyba mi sie pojeb.... wykres przez temperature i nie wiem czy to sensownie wygląda bo co do temp to pilnuje sie strasznie

Ostatnia edycja:
Dzien doberek. Ja od 8:15 na uczelni. Teraz mam do 11 30 okienko, wiec siedze w Paragrafie na kawie z lapkiem na stole rzecz jasna :D

Co moich wczorańszych przytulanek, to leżałam pachnąca, przygotowana itp, itd, mąż przylaz i gdyby nie to, że byłu u mamy swojej i zaczął mówić co komentowała razem z jego siostrą (takie tam na temat świąt itp mniejsza o to), tak się wk....iłam, że zarzuciłam focha z powrotem ubrałam dres i wyszłam na papierocha na balkon, wywaliłam 3 lampki wina, obrociłam się tyłkiem do niego i poszłam spać. Dzisiaj rano już mi troche przeszło, jak jechaliśmy na uczlnie to wyraziłam swoje zdanie i tyle.... no ale z sexu nici wczoraj tak czy siak... no trudno się mówi....
Oj nie dziwię ci sie ja bym najpierw na mojego nawrzeszczała a potem dopiero sie odwróciła.... faceci...

o matko grzana co tak skoczyło? mierzyłaś 2 razy? kurde to wyglada na jakąs zaburzona a zmierz sobie pod lewą pachą ile masz
nie wiem czy dobrze granice wyższych temperatur dobrze zrobiłąm ... ?
już mierze

JA PO****ŁAM TEMPREATURE ZAMIEST 36,9 TO JA WPISAŁAM 39
ALE DURNOTA JESTEM
PRZEPRASZAM !!!! :sorry2:

Ostatnia edycja:
tak to jest jak sie sniadanie szykuje i wpisuje ...:}
jak by sie trzymała w granicach 37 to było by git ale dzisiaj spadła o jeden ... pewnie @ przyjdzie....

reklama
no to ciekawe jak sie dalej rozegra to wszystko, tak jak by czasami pobolewa mnie brzuch ale ściągająco jajnik sie uspokoił czasami zakłuje ale nic po za tym , jak ostatnio jak bym @ miała nie dostać...
no sie zobaczy

ale cisza tutaj dzisiaj pewnie dziewczyny śpią.... ja od 6 na nogach ...

Ostatnia edycja:
Do góry