reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Dzien doberek. Ja od 8:15 na uczelni. Teraz mam do 11 30 okienko, wiec siedze w Paragrafie na kawie z lapkiem na stole rzecz jasna :D

Co moich wczorańszych przytulanek, to leżałam pachnąca, przygotowana itp, itd, mąż przylaz i gdyby nie to, że byłu u mamy swojej i zaczął mówić co komentowała razem z jego siostrą (takie tam na temat świąt itp mniejsza o to), tak się wk....iłam, że zarzuciłam focha z powrotem ubrałam dres i wyszłam na papierocha na balkon, wywaliłam 3 lampki wina, obrociłam się tyłkiem do niego i poszłam spać. Dzisiaj rano już mi troche przeszło, jak jechaliśmy na uczlnie to wyraziłam swoje zdanie i tyle.... no ale z sexu nici wczoraj tak czy siak... no trudno się mówi....

reklama
hej laski :)
u mnie pochmurno... ciekawe kiedy zacznie padac... tak mi sie wstawać nie chciało... moze sama sie wezmę za jakieś pożadki jakis obiadek trzeba naskrobać :D jejku kto nam odczaruje tą listę.....

Hej
słoneczka co do tych dwóch dni po i dwóch ni przed ja proponuje taką ocję :D
CZTERY RAZY PO DWA RAZY OSIEM RAZY RAZ PO RAZ PO PÓŁNOCY ZE DWA RAZY I NAD RANEM JESZCZE RAZ :d
MÓJ kochany śpi po nocce ja siedze w kuchni teściowa w pracy do 14 i laba... co do pogody to fataknie poniewaz u mnie wieje jak za cara zimno i co chwila jak nie deszcz to grad i tak na zmiane ale wiatr okrutny , nie wiem okien nie myje a powinnam ale sesnu nie ma w taka pogode pranie zrobie i powiesze u teściowej w pokoju,

możecie coś mi powiedzieć o moim wykresie ?:D
bo chyba mi sie pojeb.... wykres przez temperature i nie wiem czy to sensownie wygląda bo co do temp to pilnuje sie strasznie

Ostatnia edycja:
Dzien doberek. Ja od 8:15 na uczelni. Teraz mam do 11 30 okienko, wiec siedze w Paragrafie na kawie z lapkiem na stole rzecz jasna :D

Co moich wczorańszych przytulanek, to leżałam pachnąca, przygotowana itp, itd, mąż przylaz i gdyby nie to, że byłu u mamy swojej i zaczął mówić co komentowała razem z jego siostrą (takie tam na temat świąt itp mniejsza o to), tak się wk....iłam, że zarzuciłam focha z powrotem ubrałam dres i wyszłam na papierocha na balkon, wywaliłam 3 lampki wina, obrociłam się tyłkiem do niego i poszłam spać. Dzisiaj rano już mi troche przeszło, jak jechaliśmy na uczlnie to wyraziłam swoje zdanie i tyle.... no ale z sexu nici wczoraj tak czy siak... no trudno się mówi....
Oj nie dziwię ci sie ja bym najpierw na mojego nawrzeszczała a potem dopiero sie odwróciła.... faceci...

o matko grzana co tak skoczyło? mierzyłaś 2 razy? kurde to wyglada na jakąs zaburzona a zmierz sobie pod lewą pachą ile masz
nie wiem czy dobrze granice wyższych temperatur dobrze zrobiłąm ... ?
już mierze

JA PO****ŁAM TEMPREATURE ZAMIEST 36,9 TO JA WPISAŁAM 39
ALE DURNOTA JESTEM
PRZEPRASZAM !!!! :sorry2:

Ostatnia edycja:
tak to jest jak sie sniadanie szykuje i wpisuje ...:}
jak by sie trzymała w granicach 37 to było by git ale dzisiaj spadła o jeden ... pewnie @ przyjdzie....

reklama
no to ciekawe jak sie dalej rozegra to wszystko, tak jak by czasami pobolewa mnie brzuch ale ściągająco jajnik sie uspokoił czasami zakłuje ale nic po za tym , jak ostatnio jak bym @ miała nie dostać...
no sie zobaczy

ale cisza tutaj dzisiaj pewnie dziewczyny śpią.... ja od 6 na nogach ...

Ostatnia edycja:
Do góry