wszystkie już pewnie spicie ale ja dopiero teraz mogę spokojnie coś naskrobać więc nadrabiam cały dzień...miałyście dzisiaj super tematy, od mojej ukochanej i życiodajnej kawki po te wszystkie rozmowy na temat częstotliwości przytulanek
ja osobiście bez kawy nie mogę się obejść i nie wyobrażam sobie dnia bez tej używki!!!! jak chodzi natomiast o sexik to ja stosuję metodę co drugi dzień od końca @ do następnej, zobaczymy czy da to efekty
gin w każdym razie tak zalecał, żeby raczej co 2 dni się przytulać i oczywiście w owu
chciałabym bardzo jak piszecie odczarować naszą listę @ i robię co mogę - póki co efekt jest taki, że @ nadal brak
Zero także niestety objawów jakichkolwiek. Tzn. dzisiaj strasznie bolały mnie krzyże i wieczorem pachwiny ale myślę, że to raczej ze zmęczenia, więc się nie nakręcam - ponowny teścik zrobię raczej dopiero w poniedziałek bo na jutro rano nie mam kupionego a w niedzielę z samego rana pędzę do pracy, więc nawet może się i dobrze składa bo przynajmniej trochę czasu minie, żeby coś wyszło jeśli wyjść ma...
Czy któraś testuje w weekend lub przyłączy się do mnie na poniedziałek?
aaaa i Królewna witaj wśród nas - trochę Cię już wcześniej podczytałam na grudnióweczkach 2012
życzę, abyś na nich pozostała a my wkrótce do Was dołączymy
uciekam i życzę wszystkim fasolkowych snów; jutro postaram się być wcześniej i więcej lecz niestety nie wiem jak się mi to sprawdzi :*