reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Hihi :tak:a ja wcinam do kawy pyszne cynamonki które na pożegnanie (w ramach mojego ostatniego dnia w pracy) upiekła koleżanka.

A tak poza tym trzymam mocno kciuki za dziewczyny które będą niedługo testować. Czekam na dobre wieści...
A sama po cichutku, choć rozum mówi coś innego, liczę na to że w tym miesiącu jednak się uda i wrócę do szefa unieważnić rozwiąznaie umowy o pracę.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny. Byłam dzis u gina. Nie skomentuje jakosci i czasu wizyty. Pani doktor kazała brac luteine na wywołanie okresu i zapytała czy chce tabletki anty. wczoraj zrobiłam jeszcze jeden test. wyszedł negatywny ale ja oczywiscie go nie wyrzuciłam tylko zajrzałam po godzinie. zobaczyłam druga kreske taka bardzo słaba. wiem ze po czasie sie juz nie liczy.wiem ze w ciazy tez nie jestem w koncu trzy testy nie kłamia. ale dalej nie wiem czemu nie mam okresu
dałą Ci lutke wiec sie nie przejmuj ona Ci krzywdy fasolce nie zrobi bierz a jak masz wątpliwości powtórz test
też idę zaraz walac drugą kawę wziać kwasa i coś zjesć zjadłabym jakieś dobre ciasto
Agacyda a ty gdzie jestes kochana jakaś cisza z twojej strony ??

Wiem ze luteina krzywdy nie zrobi bo brałam ja jak byłam w ciazy. Szanse na to ze jestem teraz w ciazy sa pewnie równe zeru ale ja mam mimo wszystko nadzieje. Nie staralismy sie z mezem ale jakbym była to byłoby super. No ale czwartego testu juz nie zrobie. Bede brac luteine i czekac na @

a wy ciągle o tej kawie ;p
Mała mnie wkurzyła.. ryczy i sie rzuca, nie chce spac chociaz juz oczy jej sie same zamykają ;/;/

a ja teraz jem nutelle ! :D

NA dwie godziny człowiek zniknie i 5 stron czytania... Oszaleć z Wami można ;-):rofl2:
Ja w kwestii używek jestem jak Królewnazmarcepana. Nie piję, kawy, nie piję herbaty, ostatnio zaczęłam pić inkę waniliową a poza tym wypijam około 4 litrów wody niegazowanej... Dużo ludzi się dziwi ale ja juz nie umiem inaczej:) do śniadania, do kolacji, do wszystkiego. A jak gdzieś idę bez wody, np na spotkanie w pracy, to czuję lęk :)

to jeśli faktycznie chcecie zrobić a będziecie jeszcze o tym mówić, to może nie naciskaj tylko raczej zdopinguj, zmotywuj, dodaj otuchy:) tak delikatnie i subtelnie jak my to kobiety potrafimy:)

wrzucam listę:)

Anuszkowo........@16.02.2012-------II
Andzia 19............@19.02.2012-----II
Matyjasowa.......@21.02.2012------II

Nenete...............@23.02.2012------II
rozab.................@25.02.2012-------II
Crazy Girl..........@ 01.03.2012------II
Wesoła kobietka ...@04.03.2012-----II
pati_pati..............@09.03.2012......II
Groszek ............ @ 16.03.2012(2)....II
Moni-ka..............@16.03.2012 (4).......II
Anna2101...........@ 22.02.2012/24.02.2012.....??
Anka84200..........@ 04.03.2012............??
Pyscek .................@27.03.2012 (10)
K@ti@..................@29.03.2012 (12)
*AgA*................@31.03-04.04 2012 (3)
grzanka90............@ 03.04.2012 (4)
m_monia..............@ 04.04.2012 (3)

Zonqa...................@06.04.2012
Agacynda..............@06.04.2012 (5)
Mgiełka2008.........@06.04.2012 (6)
Agus_86................@01-06.04.2012 (2)
Ineska7.................@08.04.2012
Puszka.................@09.04.2012(3)
Sihaya..................@13.04.2012 (4)
Anke24.................@13.04.2012(3)

Karola_2907........@14.04.2012
Edyta01................@15.04.2012 (2)
Kropka................@17.04.2012 (4)
lanjaa..................@19.04.2012 (2)
Sailor_moon.......@21.04.2012
czarni..................@22.04.2012 (19)
Bzibziok................@24.04.2012(7)

malena100..........@26-27.04.2012 (2)
Mynia...................@ 28.04.2012 (2)

w Pyscku i K@ti cała nadzieja na odczarowanie listy:)a potem znów dzień po dniu prawie będziemy się emocjonować;)

nadzieja tylko w K@ti bo ja jutro albo w niedz dostanę @ bo temp gwałtowie spadła a no i cyce zaczely lekkko bolec :(

NA dwie godziny człowiek zniknie i 5 stron czytania... Oszaleć z Wami można ;-):rofl2:
Ja w kwestii używek jestem jak Królewnazmarcepana. Nie piję, kawy, nie piję herbaty, ostatnio zaczęłam pić inkę waniliową a poza tym wypijam około 4 litrów wody niegazowanej... Dużo ludzi się dziwi ale ja juz nie umiem inaczej:) do śniadania, do kolacji, do wszystkiego. A jak gdzieś idę bez wody, np na spotkanie w pracy, to czuję lęk :)

ja tez pije zazwyczaj wode, ale co jakis czas musze sie napić pepsi jak mam głoda:D haha ;) ale to rzadko ;d
4 l? na dzien? :D szalejesz ;d ja to tak jedną butelke około ;d ale nie jak wychodze... yhh po poprzedniej ciąży mam ogromne problemy z pecherzem, musze brac strasznie drogie leki..ehh. ja juz znam chyba wszystkie toalety na mieście ;;d;d

A w ogóle jakie ja mam chore sny... Dziś w nocy ubzdurało mi się, że jestem w ciąży. I to już od grudnia, tylko testy mi nie wychodziły bo czasem nie wychodzą i miesiączkę miałam przez te 3 miesiące dużo słabszą i tylko 3 dni a zazwyczaj miałam 5-6 dni i obfitą. I przyśniło mi się, że mi nagle dziecko zaczęło w brzuch kopać od środka ale to tak, że aż je było widać. I to nie nóżkę tylko twarz :) a ja byłam przerażona, że nie byłam u lekarza i że na pewno przez to z dzieckiem coś jest źle i że się przeterminowało we mnie :)

reklama
Ja mam dzisiaj najazd informacji ciążowo/dzieciowych, najpierw koleżanka mi rano napisała, że jest w 6 tygodniu, a teraz mąż mi pisała, że jego księgowa, która dwa razy poroniła, właśnie urodziła bliźniaki.
A potem mój G mi mówi, że ja za dużo o tym myślę ale jak tu nie mysleć jak zewsząd takie informacje?

Do góry