reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

czyżby uzależnienie od kofeiny ;d
ja tam kawy nie pije i nie lubie ;d hehe

o boze dziewczyny chyba sie zaraz przekręce, wstaje z łóżka i sie przewracam tak mi sie w głowie kręci;/ to chyba z tego niewyspania
i jak ja teraz Małą uspie ;./

ny ny oby dwie idźcie :p
no ja normalnie to 6 kaw piłam dziennie ale od kąt nie pije kawy to serio az nad to pobudliwa jestem jak wiewiórka na sterydach :p

reklama
KAWA KAWA KAWA MUSI BYĆ :tak::-D

no ja mam dziś lenia :D pózniej wezmę sie za jakieś sprzątanie ale najważniejsze że obiad zrobiony i spokój :D
A mężulek to predzej dziś niż 5 nie wróci wiec co robic...

hehehehehehhee to mnie Czarni rozbawiłaś hehehehhehe chyba sobie wydrukuje i powiesze w kuchni:D motto każdego dnia;) hehehehehee

a ja kawę piję i prawie na siedząco zasypiam, zazdroszczę samopoczucia wiewiórki na sterydach.Mi by się przydało więcej powera

no ja normalnie to 6 kaw piłam dziennie ale od kąt nie pije kawy to serio az nad to pobudliwa jestem jak wiewiórka na sterydach :p

coo 6 kaw? omg :D szalenstwo ;D
ale ja poważnie sie zastanawiam jak wy to mozecie pić :D bleeee ;p
ja nawet herbaty nie pije haha :D a do sniadania po amerykansku sok pomaranczowy :D

oglądałaś czerwonego kapturka? tą ostatnią "prawdziwą historię" ? tam była taka wiewióra z tego co kojarzę tyle, że właśnie po kawie;) no ale jeśli wyglądasz/zachowujesz się jak ona to chciałabym to zobaczyć:D :p

oglądałaś czerwonego kapturka? tą ostatnią "prawdziwą historię" ? tam była taka wiewióra z tego co kojarzę tyle, że właśnie po kawie;) no ale jeśli wyglądasz/zachowujesz się jak ona to chciałabym to zobaczyć:D :p

jest nuda w pracy chodze od kubka do komputera... noga mi lata... myśle co by tu robić ale sprzątałam na ostatniej zmianie wiec mnie nie poje ... żeby tyle razy sprzątać w zakłądzie więc zostaje sie latająca noga... swędzi mnie brzuch ;d

ten tekst kawa , kawa, kawa musi być to z mam talent nie? chyba ze to zbieg okoliczności ale pamietam odcinek gdzie byl występ robienia wzorków z piany w kawie i Chylińska zaczęła wydziwiać haha : kawa, kawa kawa musi być takim niskim glosem ,
ale może mi się tak tylko skojarzyło hehe

no jeszcze tylko 6 godzin i do domu hehe
tak sobie myśle że źle wpisałam termin @, bo owulacje miałam wcześnie w jakimś 13-14 dniu cyklu więc wychodzi max.02.kwiecień
co o tym sądzisz Czarni? przepisać się ? czy niech zostanie
ja czuje się na @ sutki bolą przy dotykaniu i kręgosłup na dole ;-( i co jakiś czas jajnik raz lewy raz prawy tak zakuje mocno
zwyczajnie mi się wydaje że sie nie wstrzeliliśmy w owu bo nie myslałam że będzie tak szybko ehhh

reklama
grzanka poczytaj jakas książke :D chyba ze nie masz to uhh... wspolczuje :p najgorzej jak człowiek nie ma z soba co zrobic ;p

a mnie swędzą brodawki ;((((

ide usypiac mała :p a potem wpadne wam jeszcze pomarudzic ;d;d

a uzywalyscie moze testów owu? co o nich sądzicie?

Do góry