reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

a ja jako rehabilitantka dodam, że ćwiczyć mięśnie, ćwiczyć!:D
i nam staraczkom też polecam...dbajcie o siebie dziewczyny! a i nasi panowie na tym skorzystają:D

a jak mam cwiczyc pęcherz? :D bo nie wiem :D:D

najlepsze ze wczesniej nic mi ne było ;p myslałam ze to minie i męczyłam sie tak rok zanim poszłam do urologa ;];]

reklama
operacja raczej nie, to jest zbyt aktywny pęcherz, bo problem jest w mięśniach pęcherza czy jakos tak, że nie chciały się do konca rozkurczać i dlatego brałam tabletki i po nich było super :) brałam 3 miesiące i teraz jak odstawiłam to jest lepiej, tylko w nocy latam bardzo :) ale da sie żyć :) narazie chce dzidzie, a potem sie zobaczy co z pęcherzem ;) hehe

królewna to tak jak napisałam wcześniej ćwicz kobito ile wejdzie.. bo po drugiej ciąży możesz mieć jeszcze gorzej... - czego oczywiście nie życzę:)
tak niewiele trzeba a tak nam babom się nie chce...

ja mam pley... na abonament na 1 rok ...
i mam rachunki po 44 zł.
a co do mięsni na dole to mój czasami ma szybkie ewakuacje ponieważ za mocno mi sie zdarza ściskać ale to niekontrolowanie....

operacja raczej nie, to jest zbyt aktywny pęcherz, bo problem jest w mięśniach pęcherza czy jakos tak, że nie chciały się do konca rozkurczać i dlatego brałam tabletki i po nich było super :) brałam 3 miesiące i teraz jak odstawiłam to jest lepiej, tylko w nocy latam bardzo :) ale da sie żyć :) narazie chce dzidzie, a potem sie zobaczy co z pęcherzem ;) hehe
czyli nie masz takiej siły by przytrzymać mocz miesnie są za bardzo rozciagniete i nie mozesz przytrzymac i od razu jak chcesz to musisz zrobic tak o to chodzi?

dziewczęta a tak z innej beczki :D
jakie sieci telefonów polecacie i jakie akiety abonament karty czy co tam jeszcze jest mi sie konczy umowa w orange i chcem zmienic na inna bo mimo że jestesmy tyle lat nie maja nic ciekawego i umowa do tego na 3 lata...
a to zawsze tak jest, dla nowych klientów sa atrakcyjniejsze ofert niz dla stałych klientów :p standard :p
ja jestem w t-mobile i tez nic nie ma cikawego, moge juz od 2 miesiecy przedłuzyc umowe a nie ma nawet ciekawych telefonów do wzięcia, sama beznadzieja :p

królewna wyślę Ci na priv zestawik, parę ćwiczeń - niektóre można robić siedząc i pisząc na bb:p

a jak ktoś jeszcze jest zainteresowany to wrzucę na forum;)

czyli nie masz takiej siły by przytrzymać mocz miesnie są za bardzo rozciagniete i nie mozesz przytrzymac i od razu jak chcesz to musisz zrobic tak o to chodzi?
to nie jest tak, że popuszczam czy cos, po prostu dajmy na to napije sie czegoś i dosłownie za 5 minut musze do toalety, ale nie tak ze juz teraz bo nie wytrzymam, tylko normalnie mam ucisk na pęcherz jakbym miała pełny a ide do łazienki a tam kilka kropelek :p
oczywiście jak pisałam teraz jest troche lepiej :) takze narazie juz nie narzekam tak bardzo :)

królewna wyślę Ci na priv zestawik, parę ćwiczeń - niektóre można robić siedząc i pisząc na bb:p

a jak ktoś jeszcze jest zainteresowany to wrzucę na forum;)

czekam na wiadomość, dziekuje :)))

a jeszcze jak byłam na usg pęcherza to miałam przyjść z pełnym, no i poszłam juz nie mogłam wytrzymać a lekarz mi mówi ze w tym pęcherzu prawie nic nie ma :p to było zanim poszłam do urologa
a urolog mi mówi ze to impulsy moga byc złe do mózgu wysyłane, ale badanie tych impulsów 800 zł kosztuje ;/.

to i tak przerąbane dobrym ćwiczeniem jest podczas sisiania :D jak robisz siku to podczas zaciskasz miesnie tak żeby przestało leciec i znowu puszczasz i znowu sciskasz to najlepsze i najtrudniejsze bo mi kiedyś sprawiało to problem ale teraz już żaden
groszek ja też mysle o play ale jak dali mi te wszystkie papiery to sie zgubiłam i powalił mi sie wszystko i nie wiem co do czego :D

reklama
Do góry