reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

ja zniknęłam w spożywczaku;) słońce wyjrzało, padać przestało to stwierdziłam, że lecę;) a jak wracałam to słonko nadal świeciło i taki cudny drobniutki kapuśniaczek.. a przy sklepie pięknie forsycja rozkwitła... ach jak wiosennie nagle mi się zrobiło:) jednak ten dzień nie taki zły jak się zapowiadał:)

a wcześniej tak jak grzance tez mi coś bb nawalało:/

ps. zakupiłam zapas inki:D

Ostatnia edycja:
reklama
Królewnazmarcepana ja potrafię i więcej niż 4 ale to nie zawsze :) Na początku rzeczywiście biegałam do łazienki co chwila i nawet nie dawałam rady z domu do pracy dojechać, ale już po tygodniu się przyzwyczaiłam. Widocznie organizm nauczył się inaczej gospodarować tą wodą. I Rzeczywiście siusiam troszkę częściej ale nie na tyle żeby to było dla mnie uciążliwe albo żebym bała się gdzieś wyjść :)

ja po ciaży mam straszne problemy, nawet jak wychodziłam gdzies, to na dole klatki juz musiałam sie wracac do domu bo znowu mi sie chciało;/ ale brałam tabletki i jest ok, teraz odstawiłam i jest troszke lepiej
:)))

a u mnie nawet jakis grad padał godzine temu ;p

Ja się akurat dzisiaj w obu przypadkach bardzo ucieszyłam , bo to były długo wyczekane i bardzo wystarane wiadomości.
Ale zdecydowanie zazwyczaj czuję zazdrość, a czasem nawet i zawiść, i to bezsensowne rozżalenie "czemu inni mogą, mają, a ja nie"? Zawsze sobie tłumaczę, że to nie ładnie tak myśleć, ale jakoś to silniejsze ode mnie

a do zakładu prześliczna mamusia przyszla do zdjęcia na dowód tymczasowy z prześliczną córusią która ma 3 miesiące i jak tu nie myśleć jak ja co chwila takie dzieciaczki oglądam ...

ja po ciaży mam straszne problemy, nawet jak wychodziłam gdzies, to na dole klatki juz musiałam sie wracac do domu bo znowu mi sie chciało;/ ale brałam tabletki i jest ok, teraz odstawiłam i jest troszke lepiej
:)))

a u mnie nawet jakis grad padał godzine temu ;p

no to masz straszny problem a nie myślałaś o operacji pęcherza? bo to doscyć dziwnę że tak Cię szybko złapało zazwyczaj maja to kobiety po kilku porodach i już z przebytym wiekiem

operacja raczej nie, to jest zbyt aktywny pęcherz, bo problem jest w mięśniach pęcherza czy jakos tak, że nie chciały się do konca rozkurczać i dlatego brałam tabletki i po nich było super :) brałam 3 miesiące i teraz jak odstawiłam to jest lepiej, tylko w nocy latam bardzo :) ale da sie żyć :) narazie chce dzidzie, a potem sie zobaczy co z pęcherzem ;) hehe

no to masz straszny problem a nie myślałaś o operacji pęcherza? bo to doscyć dziwnę że tak Cię szybko złapało zazwyczaj maja to kobiety po kilku porodach i już z przebytym wiekiem

a ja jako rehabilitantka dodam, że ćwiczyć mięśnie, ćwiczyć!:D
i nam staraczkom też polecam...dbajcie o siebie dziewczyny! a i nasi panowie na tym skorzystają:D

reklama
dziewczęta a tak z innej beczki :D
jakie sieci telefonów polecacie i jakie akiety abonament karty czy co tam jeszcze jest mi sie konczy umowa w orange i chcem zmienic na inna bo mimo że jestesmy tyle lat nie maja nic ciekawego i umowa do tego na 3 lata...

Do góry