reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

ten tekst kawa , kawa, kawa musi być to z mam talent nie? chyba ze to zbieg okoliczności ale pamietam odcinek gdzie byl występ robienia wzorków z piany w kawie i Chylińska zaczęła wydziwiać haha : kawa, kawa kawa musi być takim niskim glosem ,
ale może mi się tak tylko skojarzyło hehe

no jeszcze tylko 6 godzin i do domu hehe
tak sobie myśle że źle wpisałam termin @, bo owulacje miałam wcześnie w jakimś 13-14 dniu cyklu więc wychodzi max.02.kwiecień
co o tym sądzisz Czarni? przepisać się ? czy niech zostanie
ja czuje się na @ sutki bolą przy dotykaniu i kręgosłup na dole ;-( i co jakiś czas jajnik raz lewy raz prawy tak zakuje mocno
zwyczajnie mi się wydaje że sie nie wstrzeliliśmy w owu bo nie myslałam że będzie tak szybko ehhh
mgiełka zostaw ten 6 i sama zobaczysz co bedzie sie działo jak 2 nie bedzie to dasz sobie czas do tego 6 i bedziesz wiedziec co dalej :)
A co do tego tekstu to nawet o tym nie pomyślałąm chodz ogladałąm ten odcnek :D
jak dobrze sobie przypomiam to jest z piosenki :D

reklama
ona wtedy tak wydziwiała haha takim barytonem super to było potem dodała że nie pije kawy bo karmi a nie chce żeby jej dziecko miało wytrzeszcz do północy ( powiem wam że lubie ją to taki typ ludzi jakich lubie )

czarni: a jak dzisiaj spadła tempa do 36,93 to już przesądzone że będzie @ czy jeszcze nie?

ona wtedy tak wydziwiała haha takim barytonem super to było potem dodała że nie pije kawy bo karmi a nie chce żeby jej dziecko miało wytrzeszcz do północy ( powiem wam że lubie ją to taki typ ludzi jakich lubie )

czarni: a jak dzisiaj spadła tempa do 36,93 to już przesądzone że będzie @ czy jeszcze nie?
mgiełka cieżko powiedziec bo nie masz tempki z całeg miesiaca ale kazdy przyjmuje że tempka powyżej 36.7 moze cos oznaczać musisz kochana czekac bo nie wiadomo jaką masz temperaturę podstawową....

ja sie tez zastanawiam .... ale sie boje ze mi spadnie... :|
nie moge w pracy ksiazki czytac... nie wypada...
a na sniadanko mam ogórek zielony w kostki i do tego jogurt naturalny.. :p na przegryche czekolada i chrupki kukurydziane

he he wole kawe niz fajki
a tak na serio to mnie kawa nie pobudza ja po prostu kocham jej smak ja wypijam o 19 20i ide spać
herbata ble jak to można pic

ja podobnie.. ten zapach, aromat... ta nutka dekadencji buahahhahaha
a tak poważnie też po prostu lubię kawę, a z tym pobudzaniem to różnie jest..jak wypijam wieczorem to też mogę spać bez problemu.. a herbat nie lubię chyba, że jakieś dobre smakowo-owocowe... głównie to pijam kawę, soki i mineralkę:)

reklama
Hej dziewczyny. Byłam dzis u gina. Nie skomentuje jakosci i czasu wizyty. Pani doktor kazała brac luteine na wywołanie okresu i zapytała czy chce tabletki anty. wczoraj zrobiłam jeszcze jeden test. wyszedł negatywny ale ja oczywiscie go nie wyrzuciłam tylko zajrzałam po godzinie. zobaczyłam druga kreske taka bardzo słaba. wiem ze po czasie sie juz nie liczy.wiem ze w ciazy tez nie jestem w koncu trzy testy nie kłamia. ale dalej nie wiem czemu nie mam okresu

Do góry