reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

chce psa ale jest to niemożliwe póki nie będziemy miec własnego M ze względu na to co pisałam wcześniej bo ta zaraz by gadała ze przy jej mieszkanku żadnych zwierząt bo jej panele porysuje :/ wszystko na złość.... a króliczek w klatce nic jej nie narobi a nawet jak by spróbowała cos powiedziec zjadłabym ja przez tego skypa :/

Ostatnia edycja:
reklama
Mynia ja po angielsku rozmawiam od X lat, miałam do liceum i na studia do GB lecieć ale nie chciałam ze względu na rozłąkę z moim ex, teraz jakbym miała stanąć przed taką decyzją to bym wyjechała. sama rewelacja...
Angielskiego da się nie lubić? Moi rodzice od tego roku zaczęli się prywatnie uczyć... I świetnie im to idzie.
Ja z francuskiego jeszcze troszkę noga jestem ( w porównaniu do ang bo tym to płynnie władam), ale tatuaż sobie sama przetłumaczyłam i jak dałam do przysięgłego to potwierdził moje słowa także dumna z siebie byłam :D

No to Basia nie katuj się póki co psiakiem. Jak będę mieć szczeniaki to się odezwę do Ciebie :-) Bo mamy narazie super pieska Border Colie, strasznie rozumny pies. 3500 słów rozumie i faktycznie baaaaaaaaaardzo dużo komend wykonuje. a w tym roku chcemy jeszcze dwie suczki kupić tej rasy, więc jak będą szczeniaki to dam znać :D piękne psy. A króliczek dla Oliwki to super doraźnie zastępstwo na zwięrzątko :) i są taaaaaakie słodkie.

pieski piękne ale my w kierunku maleńkich maltanczyk shi-tzu takie pupilki bo taki pies potrzebuje przestrzeni a ja mu go nie zapewnie. A króliczki ekstra uwielbiam i są takie mieciutkie :)

maltańczyki super !! ostatnio moja przyjaciółka ze swoim facetem kupili maltańczyka, słodziak masakryczny.
no fakt, border colie potrzebuje dużo przestrzeni i mnóstwo ruchu. 60 km dziennie...

Co do języków, to ja się dogadam po angielsku, ale nie umiem jakos super, mój mąż tak, ale on na codzień z francuzami po angielsku. Na tvn leci Kochaj i tańcz właśnie zerkam. Co do zwierząt, to ja tez nie moge sobie poki co pozwolic, bo mam nieswoje i zamałe mieszkanie, ale jak robiłam prawko, 7 lat temu, to dostałam od swojego instruktora mieszanke, sznaucera z kundelkiem i kocham go nad życie!!! Irys, ale wołamy na niego Rysiek, to synuś mojej mamy i jej męża, ma lepiej niż niejedno dziecko:-D

reklama
Do góry