reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Basia możesz mu powiedzieć, że jedziecie na wycieczkę do wrocławia, zobaczyć zabytkowy ostrów tumski, zoo i zabrać przy okazji króliczka. a że macie nocleg, to odpadają koszty, a ja z chęcią Was przenocuję.

reklama
:D no na pewno :D już jedziemy :)))
chociażby przez brak czasu taka wycieczka jest niemożliwa....
mój maż pracuje sam by nas utrzymać i to zajmuje mu 6 dni w tygodniu..... a jak jeszcze dojdą takie ryby to cały tydzień leci a my nie mamy czasu dla siebie....
ALe może kiedyś jak wygram w totka a;bo paliwo bedzie po 1 zł to kto wie kto wie :D

Dziewczyny sorry zasnęłam z lapkiem na brzuchu... ide pod prysznic i do wyra... Jutro obiad u mamci, ach jak ja to uwielbiam i Rysiek znowu wsadzi morde do torebki sprawdzić czy jakiś smakołyk dla niego sie tam nie schował:-) czasami jak nie przywioze to kladzie się łapa na morde i mruczy pod nosem, normalnie foch na całego!!!

Dobranoc Kochanienkie :*

reklama
Do góry