reklama
powiem Ci że jak sprawdzałam kalendarz coi mamy w domu taki z poradni .. to wczoraj no trafiliśmy w owulkę jak by nie mówić
może coś z tego będzie....
No ja jestem pełna nadziei i pozytywnego myślenia, wogóle to pełna energii jestem
i pięknie to trzymamy kciuki
Cześć Dziewczyny.
Ja też mama Oliwki ;-).
A dzisiaj rano byłam robić TSH o 15 wyniki zobaczymy.
Ale już @ wkońcu poszła ode mnie...huraa...
U mnie wiatr słoneczko chce się przebijać ale jakoś marnie wychodzi.
Anke ja też dziś byłam, wyniki po 17ej...to obie będziemy sprawdzać czy się cos pozmieniało...
grzanka90
Kochaj i żyj ! :-)
i pięknie to trzymamy kciuki
Ale by było fajnie
wogóle to tak sobie z Robertem rozmawialiśmy ze jak już kiedyś nam sie uda to dziewczynka będzie miała na imie Amelka na chłopca Robert będzie myślał imię ale ja jestem za Tymkiem
Jak tu dzisiaj nudno na galerri no nie do uwieżenia.... ja chce do domu już.. a tu do 21 nie wiem jak tu wytrzymć jak mnie tak nosi , posprzatalam co idzie w zakladzie... ;p
Ostatnia edycja:
Ale by było fajnie
wogóle to tak sobie z Robertem rozmawialiśmy ze jak już kiedyś nam sie uda to dziewczynka będzie miała na imie Amelka
ooo... my też myśleliśmy m.in. o Amelce
A
agacynda
Gość
Sihaya, robiłam prolaktynę i była w normie, już teraz nie pamiętam ile... także to chyba nie prolaktyna. słyszałam kiedyś, że to może być jakiś guzek w piersi, ale mam badane i też nie mam guzków...
Grzanka, trzymam kciuki za szczęśliwą 14tkę :-)
Grzanka, trzymam kciuki za szczęśliwą 14tkę :-)
grzanka90
Agacynda co u Ciebie słychać ... ?
Czarni
matka wariatka :D
No to grzanka będziemy teraz śledzić wykres i czekać co tam wyszło u mnie jak nic sie nie zmieni to druga dziewczynka bedzie Nadia albo Amanda a chłopiec Ksawery Ksawier albo Kryspin... wiem że te 2 podobne do siebie ale są inne chybaże jeszcze coś wynajde ale raczej przy tym pozostaje....
grzanka90
na tym wykresie to ja sie jeszcze tak dobrze nie znam, sie staram tutaj to prowadzić...No to grzanka będziemy teraz śledzić wykres i czekać co tam wyszło u mnie jak nic sie nie zmieni to druga dziewczynka bedzie Nadia albo Amanda a chłopiec Ksawery Ksawier albo Kryspin... wiem że te 2 podobne do siebie ale są inne chybaże jeszcze coś wynajde ale raczej przy tym pozostaje....
Zaczęłam od tempki dzisiaj... a co dalej to konsekwentnie i co dzien mierzenie tempki...
reklama
Czarni
matka wariatka :D
przede wszystkim co dzień i konsekwentnie a na wykresie sie poznasz próbami tak jak ja )na tym wykresie to ja sie jeszcze tak dobrze nie znam, sie staram tutaj to prowadzić...
Zaczęłam od tempki dzisiaj... a co dalej to konsekwentnie i co dzien mierzenie tempki...