reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Cześć Dziewczyny.
Ja też mama Oliwki ;-).
A dzisiaj rano byłam robić TSH o 15 wyniki zobaczymy.
Ale już @ wkońcu poszła ode mnie...huraa...
U mnie wiatr słoneczko chce się przebijać ale jakoś marnie wychodzi.

Anke ja też dziś byłam, wyniki po 17ej...to obie będziemy sprawdzać czy się cos pozmieniało...

i pięknie:) to trzymamy kciuki;)

Ale by było fajnie :D
wogóle to tak sobie z Robertem rozmawialiśmy ze jak już kiedyś nam sie uda to dziewczynka będzie miała na imie Amelka :D na chłopca Robert będzie myślał imię ale ja jestem za Tymkiem :)

Jak tu dzisiaj nudno na galerri no nie do uwieżenia.... ja chce do domu już.. a tu do 21 nie wiem jak tu wytrzymć jak mnie tak nosi , posprzatalam co idzie w zakladzie... ;p

Ostatnia edycja:
Sihaya, robiłam prolaktynę i była w normie, już teraz nie pamiętam ile... także to chyba nie prolaktyna. słyszałam kiedyś, że to może być jakiś guzek w piersi, ale mam badane i też nie mam guzków...

Grzanka, trzymam kciuki za szczęśliwą 14tkę :-)

No to grzanka będziemy teraz śledzić wykres i czekać co tam wyszło :) u mnie jak nic sie nie zmieni to druga dziewczynka bedzie Nadia albo Amanda a chłopiec Ksawery Ksawier albo Kryspin... wiem że te 2 podobne do siebie ale są inne :) chybaże jeszcze coś wynajde ale raczej przy tym pozostaje....

No to grzanka będziemy teraz śledzić wykres i czekać co tam wyszło :) u mnie jak nic sie nie zmieni to druga dziewczynka bedzie Nadia albo Amanda a chłopiec Ksawery Ksawier albo Kryspin... wiem że te 2 podobne do siebie ale są inne :) chybaże jeszcze coś wynajde ale raczej przy tym pozostaje....
na tym wykresie to ja sie jeszcze tak dobrze nie znam, sie staram tutaj to prowadzić...
Zaczęłam od tempki dzisiaj... a co dalej to konsekwentnie i co dzien mierzenie tempki... :)

reklama
Do góry