reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

no to zleży kiedy masz owu.... ale zawsze jeszcze 3 dni po owu można działać :))
nie mam pomysłu na dzisiejszy dzień.... masakra... wczoraj sprzątałam a dziś mi sie już nic nie chce....

zgadzam się z Czarni:)

ja od dziś też postanowiłam grzecznie mierzyć temp...kiedyś mierzyłam, potem przestałam, więc postanowiłam się "nawrócić" ;) może to coś pomoże:)

reklama
zgadzam się z Czarni:)

ja od dziś też postanowiłam grzecznie mierzyć temp...kiedyś mierzyłam, potem przestałam, więc postanowiłam się "nawrócić" ;) może to coś pomoże:)
no ja sie za to od dzisiaj rana wzięłam czas naprawde pilnować swojego ciała...
a tak po za tym to wam powiem że jajniki to dzisiaj impreze chyba mają....
brzuch też... bo zaczyna sie jak na @ .... a małpiszon na 3-4.04

och pewnie że bym sie położyła... ale zaraz mojej sie przypomni mamo pic mamo jabłko mamo siku mamo chodź mamo to mamo tamto to nawet sie nie kładę bo bede musiała co chwile wstawać.... :)

och pewnie że bym sie położyła... ale zaraz mojej sie przypomni mamo pic mamo jabłko mamo siku mamo chodź mamo to mamo tamto to nawet sie nie kładę bo bede musiała co chwile wstawać.... :)

:-Duroki :D
wiecie pytam bo u mnie w rodzinie to siostra bliżniaczka trafiła w 14dc, i niedługo już żona mojego brata też w 14dc trafiła dlatego też takie pytanie a cykl sie rozpoczyna z dniem 1 @ tak ??? bo zgłupiałam ...

Cześć Dziewczyny.
Ja też mama Oliwki ;-).
A dzisiaj rano byłam robić TSH o 15 wyniki zobaczymy.
Ale już @ wkońcu poszła ode mnie...huraa...
U mnie wiatr słoneczko chce się przebijać ale jakoś marnie wychodzi.

grzanka to może Twoja komóreczka z chłopakami robi imprezkę:D i podtrzymacie rodzinną 14tke:D
powiem Ci że jak sprawdzałam kalendarz coi mamy w domu taki z poradni .. to wczoraj no trafiliśmy w owulkę jak by nie mówić :D
może coś z tego będzie....
No ja jestem pełna nadziei i pozytywnego myślenia, wogóle to pełna energii jestem :D

reklama
Do góry