reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

witaj Matyjasowa kupę czasu Cię nie było :) o współczuje ja strasznie nie lubię wymiotować na szczęście w pierwszej ciąży tego nie miałam i mam nadzieje że nie będzie.....

reklama
dzień dobry pierwszego dnia wiosny:)
w krakowie słonecznie choć chłodno i wietrznie... tak czy siak wiosnę czuć w powietrzu:)

ja już wróciłam z badań, wyniki popołudniu, zobaczymy czy coś mi się pozmieniało, czy jest ok...

Agacynda z ta wydzielina to nie wiem od czego to, ale jeśli od hormonu tak jak napisała Matyjasowa to też obstawiam prolaktynę, w końcu to ona odpowiada za to... a na jakim miałaś poziomie prolaktynę jak badałaś?

rzeczywiście tu dzisiaj cisza wyjątkowa.... chyba wszystkie poczuły wiosnę albo... po przytulaniach wieczornych dochodzą jeszcze do siebie:D hihi..

Hej dziwczynki :)
U mnie dzisiaj spacer do pracy byle do 21 i trzy dni wolnego ahhhh :D
Uwielbiam wolne :D
My zaczynamy staranka, powiedzcie mi w 14dc jest szansa na zajście ?

no to zleży kiedy masz owu.... ale zawsze jeszcze 3 dni po owu można działać :))
nie mam pomysłu na dzisiejszy dzień.... masakra... wczoraj sprzątałam a dziś mi sie już nic nie chce....

Ostatnia edycja:
hejka, mnie rozłożyło...gardło i zatoki..:( ide niedlugo do lekarza. Stwierdzili że w pracy sobie jakoś poradzą. Całe szczęście. Pewnie do końca tygodnia będę na zwolnieniu. Będę częściej zaglądac ;) gorączki nie mam wiec raczej antybiotyku nie dostanę. Ale czy w ogóle jest szansa na ciążę przy osłabionym organizmie? Czy czekać do następnego cyklu? :(

mam przeczucie ze trafiliśmy w 10
:D ale co z tego będzie to nie wiadomo od dzisiaj zaczęłam mierzyć tempkę wiem że to bez sesnu ale o malu sie szylkuje na nastepny cykl jak by @ przyszła w terminie... musze sie nastawić na mierzenie i być konsekwentna w tym co mam zamiar robić.. ";-)
Aguś działaj D: noi szybkiego powrotu do zdrówka życzę :)
Czarni jak taka pogoda to film i do wyra :D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry