reklama
grzanka90
Kochaj i żyj ! :-)
właśnie ktośmi gdzieś kiedyś wpominał o takiej książce o NPL
Ja mam naprawde optymistyczne uczucia
Ja mam naprawde optymistyczne uczucia
Czarni
matka wariatka :D
groszek nie zgodzę sie z tym że potem "ginie" nie wiesz o tym że jak kobieta może zajść w ciąże podczas okresu...... jest to mniej prawdopodobne niż przy owu ale tak jest wiec to nie ginie a plemniki żyją 72 godziny wiec spokojnie 3 dni mogą byc i zapodnic w każdym momencie.
A w ogóle zadzwonił do mnie mąż z informacją ze na pewno jestem w ciąży oni to maja wyobraźnie )
A w ogóle zadzwonił do mnie mąż z informacją ze na pewno jestem w ciąży oni to maja wyobraźnie )
A kiedy się tempkę mierzy po okresie od razu i chyba nie wolno wstawać z łóżka w tym czasie? Ja chyba będę musiała, żeby wiedzieć mniej więcej kiedy się spodziewać owulacji i @ bo jak mi się to wszystko rozregulowało.
Martwię się tymi moimi wynikami z tsh bo jak coś nie tak wyjdzie to będzie wiadomo dlaczego nie udaję się.
Martwię się tymi moimi wynikami z tsh bo jak coś nie tak wyjdzie to będzie wiadomo dlaczego nie udaję się.
Groszku w kwestii starań wokół-owulacjyjnych ja raczej miałam na myśli te 3 dni po, zakładając, że owulację mamy określoną "w przybliżeniu", że np jest 14-15ego dnia... że nie ma pewności kiedy dokładnie.. wtedy uważam, że nie ma co się wstrzymywać w staraniach tylko podziałać raz więcej.. nie zaszkodzi a może pomóc
a, że komórka ma czas na zapłodnienie 24h tylko to oczywiście jest to niezaprzeczalny fakt
drugi fakt, że 3 dni przed owul jest jak najbardziej wskazane ze względu na żywotność plemników i czas jaki potrzebują na dotarcie do komórki
więc w zasadzie nie różnimy się w poglądach, może niedokładnie się wyraziłam przytakując zbyt ogólnie Czarni...
na temat kalendarzynka wcześniej się nie wypowaidałam, więc w tym miejscu zgadzam się ponownie z Tobą Groszku - kalendarzyk owszem ale własny, indywidualny i poparty wszelkimi innymi znakami (objawami) na niebie i ziemi a nie tylko dniem w kalendarzu
a, że komórka ma czas na zapłodnienie 24h tylko to oczywiście jest to niezaprzeczalny fakt
drugi fakt, że 3 dni przed owul jest jak najbardziej wskazane ze względu na żywotność plemników i czas jaki potrzebują na dotarcie do komórki
więc w zasadzie nie różnimy się w poglądach, może niedokładnie się wyraziłam przytakując zbyt ogólnie Czarni...
na temat kalendarzynka wcześniej się nie wypowaidałam, więc w tym miejscu zgadzam się ponownie z Tobą Groszku - kalendarzyk owszem ale własny, indywidualny i poparty wszelkimi innymi znakami (objawami) na niebie i ziemi a nie tylko dniem w kalendarzu
Ostatnia edycja:
Czarni
matka wariatka :D
nie którzy nie mierzą temperatury podczas okresu tylko po ja mierzę przez cały miesiąc nie wstając z łózkaA kiedy się tempkę mierzy po okresie od razu i chyba nie wolno wstawać z łóżka w tym czasie? Ja chyba będę musiała, żeby wiedzieć mniej więcej kiedy się spodziewać owulacji i @ bo jak mi się to wszystko rozregulowało.
A kiedy się tempkę mierzy po okresie od razu i chyba nie wolno wstawać z łóżka w tym czasie? Ja chyba będę musiała, żeby wiedzieć mniej więcej kiedy się spodziewać owulacji i @ bo jak mi się to wszystko rozregulowało.
Anke, nie martw się... ja podchodzę do tego tak, że jeśli wyniki wyjdą mi nie tak, to w pewnym sensie tylko się cieszyć, bo będzie wiadomo jaka jest przeszkoda i że trzeba wyregulować tarczyce i będzie ok
ja mierzyłam nie wstając z łóżka, zaczynałam obowiązkowo pierwszego dnia po @ ale zdarzało się że w czasie @ też mierzyłam
grzanka90
Kochaj i żyj ! :-)
Ja mierze za nim z wyrka siusiu pójde
ah... ten dzien to serio sie ciągnie..
ah... ten dzien to serio sie ciągnie..
reklama