reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

No ja Basia mam chrzest, bierzmowanie itp ale tylko ze względu na Mojego Dziadka, który jest katolikiem dniem i nocą... Ehh... Ja się nie nadaję na Kościół bo dla mnie to wszystko jest po prostu dziwne. Masakra... nie będę mówić o religii bo o tym i o polityce się nie rozmawia. Aczkolwiek nie jestem wierząca. ślub kościelny brałabym tylko i wyłącznie dlatego, że mój Andrzej bardzo chce...

Aguś ale super, że nie jestem jedna z takim nastawieniem

to nie jestem sama

reklama
Dzięki Czarni za wyjasnienia
a co d religii to chyba własnie ciężko się na ten temat wypowiadać,szanuje cudze zdanie ogólnie jesteśmy wyluzowani nowocześnie, ja jestem katoliczką drażni mnie instytucja kościoła jednak jestem wierząca no taka już jestem i już heheh
mniejsza z tym...
Czarni u ciebie Owu była nie?
my mniejwiecej w tym samym czasie dostałyśmy @ a u mnie nadal brak

Dziewczyny cały czas was podczytuje i jestem na bieżąco ale coś nie mam weny na pisanie:zawstydzona/y: jakaś taka rozbita jestem, czekam na mężula odgrzeje mu kopytka i zalegne w łóżeczku ;-) może jutro będzie więcej chęci do życia i działania

Dzięki Czarni za wyjasnienia
a co d religii to chyba własnie ciężko się na ten temat wypowiadać,szanuje cudze zdanie ogólnie jesteśmy wyluzowani nowocześnie, ja jestem katoliczką drażni mnie instytucja kościoła jednak jestem wierząca no taka już jestem i już heheh
mniejsza z tym...
Czarni u ciebie Owu była nie?
my mniejwiecej w tym samym czasie dostałyśmy @ a u mnie nadal brak

może po prostu u Ciebie nie pokazuje sie tak bardzo.... jezeli nie możesz trafić to kup testy owu wtedy masz pewność..... brałas dzien pózniej ode mnie to moze własnie jesteś w trakcie

ja tez nigdy w 100% pewna ale wydaje mi sie ze moje obliczenia odczucia sa prawidłowe

Ostatnia edycja:
Ja zaś właśnie kończę @ i zaczynam kolejny cykl...w ten cykl mam bardzo bardzo duuużo nadziei na dzidzi bo w terminie owu wyjeżdżam z mężem na weekend w góry.. akurat same centrum owu wypada wtedy... oczywiście mąż nic nie wie by się nie stresował tym... z jego strony to będzie "spontan" :-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry