reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

No ja Basia mam chrzest, bierzmowanie itp ale tylko ze względu na Mojego Dziadka, który jest katolikiem dniem i nocą... Ehh... Ja się nie nadaję na Kościół bo dla mnie to wszystko jest po prostu dziwne. Masakra... nie będę mówić o religii bo o tym i o polityce się nie rozmawia. Aczkolwiek nie jestem wierząca. ślub kościelny brałabym tylko i wyłącznie dlatego, że mój Andrzej bardzo chce...

Aguś ale super, że nie jestem jedna z takim nastawieniem

to nie jestem sama

reklama
Dzięki Czarni za wyjasnienia
a co d religii to chyba własnie ciężko się na ten temat wypowiadać,szanuje cudze zdanie ogólnie jesteśmy wyluzowani nowocześnie, ja jestem katoliczką drażni mnie instytucja kościoła jednak jestem wierząca no taka już jestem i już heheh
mniejsza z tym...
Czarni u ciebie Owu była nie?
my mniejwiecej w tym samym czasie dostałyśmy @ a u mnie nadal brak

Dziewczyny cały czas was podczytuje i jestem na bieżąco ale coś nie mam weny na pisanie:zawstydzona/y: jakaś taka rozbita jestem, czekam na mężula odgrzeje mu kopytka i zalegne w łóżeczku ;-) może jutro będzie więcej chęci do życia i działania

Dzięki Czarni za wyjasnienia
a co d religii to chyba własnie ciężko się na ten temat wypowiadać,szanuje cudze zdanie ogólnie jesteśmy wyluzowani nowocześnie, ja jestem katoliczką drażni mnie instytucja kościoła jednak jestem wierząca no taka już jestem i już heheh
mniejsza z tym...
Czarni u ciebie Owu była nie?
my mniejwiecej w tym samym czasie dostałyśmy @ a u mnie nadal brak

może po prostu u Ciebie nie pokazuje sie tak bardzo.... jezeli nie możesz trafić to kup testy owu wtedy masz pewność..... brałas dzien pózniej ode mnie to moze własnie jesteś w trakcie

ja tez nigdy w 100% pewna ale wydaje mi sie ze moje obliczenia odczucia sa prawidłowe

Ostatnia edycja:
Ja zaś właśnie kończę @ i zaczynam kolejny cykl...w ten cykl mam bardzo bardzo duuużo nadziei na dzidzi bo w terminie owu wyjeżdżam z mężem na weekend w góry.. akurat same centrum owu wypada wtedy... oczywiście mąż nic nie wie by się nie stresował tym... z jego strony to będzie "spontan" :-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry