reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Nieeeee, poszedł do mieszkania i zszedł po chwili... bo ja go zaczepiłam na korytarzu i zapytała czy mogę mieć prośbę,a on do mnie ''co jest'' no to ja do niego że mam prośbę o autogarf a on do mnie, że zaraz będzie schodził jeszcze raz to zapuka. no i zapukał i mam autografy od niego. a przed chwilą jak byłam na papierosie to wchodził akurat do klatki i mówię do niego ''Mikołaj jkaby Agnieszka jutro miała chęć to poproszę jeszcze autografy'' a on do mnie ''Dla Agi i Basi?" a ja "taaaaaak" a on "spoko, spokojnej nocy" :-) hihihihihihi

Hejoooo dziewczyny :/ Właśnie wróciłam z joggingu.. 20 min dało mi tak w dupe..:oo2: fajeczki wyłażą :/ Nie no musze coś sobą zrobić, teraz mam na to czas, jak będe w ciąży to już nie będe mogła się forsować.. tylko pilates dla ciężarnych mi zostanie :/ Tak się porozciągałam, że brzuchol nawet mniej boli :-)

Agacynda no nieeee ale Ci dobrze taki przystojniacha z tego Mikołaja... :-):-):-) Ode mnie możesz go ucałować :p

Wiecie co chyba rzuce te fajeeee... tak się już zastanawiam.. robie się brzydka, mam obsesje i na piaskowanie do stomatologa chodze co 7 miesięcy i ciało się brzydkie zrobiło, 25 lat stuknęło i widze, że się zaczynam sypać :eek: kurde już lepiej nie będzie... chce żeby dzidziol miał ładną mame, a nie zaniedbana.

Kto testuje na dniach? Nie chce mi się szukać listy. Po świętach musze do wrocka jechać na szkolenie znowu...

Ide pod prysznic, bo śmierdze :-p

reklama
UUu Kropka to jak będziesz we wrocku to daj znać. Z chęcią się spotkam z Tobą :) wiesz... narazie z Mikołajem jestem na ''ty'' i 'spokojnej nocki'' hehehhe do calowania jeszcze daleko. ale na zywo jest baaaaaaaaaaaaaaaaarrdzo przystojny, lepiej niz w Tv :)

Do góry