reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Nieeeee, poszedł do mieszkania i zszedł po chwili... bo ja go zaczepiłam na korytarzu i zapytała czy mogę mieć prośbę,a on do mnie ''co jest'' no to ja do niego że mam prośbę o autogarf a on do mnie, że zaraz będzie schodził jeszcze raz to zapuka. no i zapukał i mam autografy od niego. a przed chwilą jak byłam na papierosie to wchodził akurat do klatki i mówię do niego ''Mikołaj jkaby Agnieszka jutro miała chęć to poproszę jeszcze autografy'' a on do mnie ''Dla Agi i Basi?" a ja "taaaaaak" a on "spoko, spokojnej nocy" :-) hihihihihihi

Hejoooo dziewczyny :/ Właśnie wróciłam z joggingu.. 20 min dało mi tak w dupe..:oo2: fajeczki wyłażą :/ Nie no musze coś sobą zrobić, teraz mam na to czas, jak będe w ciąży to już nie będe mogła się forsować.. tylko pilates dla ciężarnych mi zostanie :/ Tak się porozciągałam, że brzuchol nawet mniej boli :-)

Agacynda no nieeee ale Ci dobrze taki przystojniacha z tego Mikołaja... :-):-):-) Ode mnie możesz go ucałować :p

Wiecie co chyba rzuce te fajeeee... tak się już zastanawiam.. robie się brzydka, mam obsesje i na piaskowanie do stomatologa chodze co 7 miesięcy i ciało się brzydkie zrobiło, 25 lat stuknęło i widze, że się zaczynam sypać :eek: kurde już lepiej nie będzie... chce żeby dzidziol miał ładną mame, a nie zaniedbana.

Kto testuje na dniach? Nie chce mi się szukać listy. Po świętach musze do wrocka jechać na szkolenie znowu...

Ide pod prysznic, bo śmierdze :-p

reklama
UUu Kropka to jak będziesz we wrocku to daj znać. Z chęcią się spotkam z Tobą :) wiesz... narazie z Mikołajem jestem na ''ty'' i 'spokojnej nocki'' hehehhe do calowania jeszcze daleko. ale na zywo jest baaaaaaaaaaaaaaaaarrdzo przystojny, lepiej niz w Tv :)

Do góry