reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Oj zaczepiłam Pana Mikołaja na korytarzu i poprosiłam o autograf :)) i powiedziałam, że już jakiś czas się czaję na Niego hehehehehe i mam dla Ciebie zdjęcie Jego z autografem dla Ciebie. a Jutro będzie Agnieszka i też da autograf!! i zaprosiłam ich na piwo do siebie!! o jaaaaaaaa jakie emocje heheheh

reklama
Oj zaczepiłam Pana Mikołaja na korytarzu i poprosiłam o autograf :)) i powiedziałam, że już jakiś czas się czaję na Niego hehehehehe i mam dla Ciebie zdjęcie Jego z autografem dla Ciebie. a Jutro będzie Agnieszka i też da autograf!! i zaprosiłam ich na piwo do siebie!! o jaaaaaaaa jakie emocje heheheh

Nie źle .... ale czadowo :0

Basia patrz co mam dla Ciebie :)) zdjecie.jpg

Hej Dziewczyny. Groszek gratulacje czytałam i oglądałam zdjęcie. Ale suuuper, cieszę się strasznie :*.
A u mnie dzisiaj zachrzan w pracy do tego szef mnie odwiedził i zamiast o 16 to do 18 siedziałam w pracy . . . Jak wróciłam mała już spała chora strasznie jutro tylko dostałam z bożej łaski pół dnia urlopu i to z wielkim serce. I do tego jeszcze u siebie w pracy będę musiała w fartuszku siedziała :szok: w sklepie medycznym :szok: ma to podnieść poziom personelu :szok:. Szok normalnie.
Bonki jutro będę was nadrabiać z czytaniem . . .

GROSZEK GRAAAATTTTUUULLLAAACJJJEEE :*.

reklama
Bo Aga nie wiedziała, że Ania ogląda PM :) ale jeśli chcesz to zmolestuję Pana Mikołaja, tzn Mikołaja bo jesteśmy już na ''ty'' o następny autograf :)) hihihi

Do góry