reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

A ja po strasznie męczącym weekendzie musiałam dzisiaj wstać o 6 i iść na dwie kartkówki. nie muszę chyba mówić, że dobrze mi nie poszły... :sorry:

oj czerwono się na liście zrobiło aż miło :)
ja też żadnej drożności jajowodów nie miałam robionych. w ogólę to muszę się umówić do lekarza...

Groszek wyślij troszkę fluidków.

Dziwnie się dzisiaj czuję jakoś. kompletnie osłabiona i tak mi gorąco, że szok. dobrze, że ładne słońce jest mimo uporczywego wiatru, to przynajmniej taras mogę mieć otwarty.
Muszę iść do sklepu po papierosy a tak mi się nie chce...:szok:

reklama
I co? i nic....
Jeeeest :) Nasz groszek :p
Tylko cos przekłamuje ten suwak, po powinien byc 4 t 3 dz, a nie 2. Nijak nie chce się ustawić 3ci ;)

Ostatnia edycja:
Hehe to już jesteśmy ciociami wielu Okruszków :D :rofl2: czaaaaaaaaaaaad !! :-D:-D

Oj kurczę chyba mi się po prostu dni płodnę załączają... tak się właśnie czuję. Zmęczona, osłabiona, rozdrażniona, nieskupiona i do tego głowa mnie boli i mdli mnie... Jak w zeszłym miesiącu ... :confused2:

znowu mam 22/2/2/2

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Eeeejjj :p co Wam sie w moim suwaczku nie podoba ?:p
Co ja poradze, że on taki ...powyginany i niekształtny ten mały Groszek :p Zobaczycie za 8 msc jakie będzie z niego cudo ;)
Tak, tak , jesteście forumowymi ciociami :)

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ciocia Papi jestem :D ale mnie i mężulcia dzisiaj trzaska na pogodę w pozytywnym znaczeniu tego słowa :D
no roznosi nas... po obiedzie lecim na dwór i na nauki później :D

Eeeejjj :p co Wam sie w moim suwaczku nie podoba ?:p
Co ja poradze, że on taki ...powyginany i niekształtny ten mały Groszek :p Zobaczycie za 8 msc jakie będzie z niego cudo ;)
Tak, tak , jesteście forumowymi ciociami :)

Groszku ale mi się właśnie podoba suwaczek!:) a mały Groszek nie powyginany tylko Groszek-Guma z niego:D
cudem już jest:)

reklama
Do góry