reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

A ja po strasznie męczącym weekendzie musiałam dzisiaj wstać o 6 i iść na dwie kartkówki. nie muszę chyba mówić, że dobrze mi nie poszły... :sorry:

oj czerwono się na liście zrobiło aż miło :)
ja też żadnej drożności jajowodów nie miałam robionych. w ogólę to muszę się umówić do lekarza...

Groszek wyślij troszkę fluidków.

Dziwnie się dzisiaj czuję jakoś. kompletnie osłabiona i tak mi gorąco, że szok. dobrze, że ładne słońce jest mimo uporczywego wiatru, to przynajmniej taras mogę mieć otwarty.
Muszę iść do sklepu po papierosy a tak mi się nie chce...:szok:

reklama
I co? i nic....
Jeeeest :) Nasz groszek :p
Tylko cos przekłamuje ten suwak, po powinien byc 4 t 3 dz, a nie 2. Nijak nie chce się ustawić 3ci ;)

Ostatnia edycja:
Hehe to już jesteśmy ciociami wielu Okruszków :D :rofl2: czaaaaaaaaaaaad !! :-D:-D

Oj kurczę chyba mi się po prostu dni płodnę załączają... tak się właśnie czuję. Zmęczona, osłabiona, rozdrażniona, nieskupiona i do tego głowa mnie boli i mdli mnie... Jak w zeszłym miesiącu ... :confused2:

znowu mam 22/2/2/2

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Eeeejjj :p co Wam sie w moim suwaczku nie podoba ?:p
Co ja poradze, że on taki ...powyginany i niekształtny ten mały Groszek :p Zobaczycie za 8 msc jakie będzie z niego cudo ;)
Tak, tak , jesteście forumowymi ciociami :)

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ciocia Papi jestem :D ale mnie i mężulcia dzisiaj trzaska na pogodę w pozytywnym znaczeniu tego słowa :D
no roznosi nas... po obiedzie lecim na dwór i na nauki później :D

Eeeejjj :p co Wam sie w moim suwaczku nie podoba ?:p
Co ja poradze, że on taki ...powyginany i niekształtny ten mały Groszek :p Zobaczycie za 8 msc jakie będzie z niego cudo ;)
Tak, tak , jesteście forumowymi ciociami :)

Groszku ale mi się właśnie podoba suwaczek!:) a mały Groszek nie powyginany tylko Groszek-Guma z niego:D
cudem już jest:)

reklama
Do góry