reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Hej :D

co ja widzę :) jej Groszku moje Wielkie Gratulacje i spokojnych dziewięciu miesięcy :)

Czy któraś jeszcze ujrzała II kreseczki ?? lub rodzi ??

Miłego dnia Wam życzę :)

reklama
edyta super, że wszystko w porządku na usg wyszło:) to teraz tylko się starać:)

a ponieważ weekend w większości miałyśmy wyjazdowy poza domkiem, to powtórzę swoje pytanie, czy miała któraś z Was sprawdzaną drożność jajowodów??
moja gin zasugerowała, że jakby co to po 6u nieudanych cyklach można by zrobić...
jakoś mnie temat zaczął nurtować - pewnie dlatego, że to już 4 cykl się zaczął i do 6tego co raz bliżej.. ehh...

edyta super, że wszystko w porządku na usg wyszło:) to teraz tylko się starać:)

a ponieważ weekend w większości miałyśmy wyjazdowy poza domkiem, to powtórzę swoje pytanie, czy miała któraś z Was sprawdzaną drożność jajowodów??
moja gin zasugerowała, że jakby co to po 6u nieudanych cyklach można by zrobić...
jakoś mnie temat zaczął nurtować - pewnie dlatego, że to już 4 cykl się zaczął i do 6tego co raz bliżej.. ehh...
ja nie miałąm i nawet mi to przez myśli nie przeszło....
Monia mówisz że juz jest na listopad.... no troche przykro że sie nie pochwaliła moze jeszcze sie ode zwie.....

jeju jak u nas dzisiaj wieje.... zaraz okna mi chyba wyrwie...

czarni ja też wcześniej o tym nie myślałam...
a taki pomysł gin pewnie dlatego, że generalnie na usg miałam wszystko ok, podobnie hormony, owulka... więc nie było się teoretycznie do czego przyczepić... a skoro jest wszystko ok a się nie będzie udawać to stwierdziła widocznie że trzeba będzie drożność właśnie sprawdzić; z tego co czytałam to różnie z nią bywa...

niby jeszcze 3 cykle przede mną a w między czasie ocena wyników M.

ale jakoś tak ta drożność.. to badanie mnie przeraża:|

... u nas dziś też wieje i pochmurno jakby za chwilę miało padać...

no mi mówiła o tym badaniu metodą "hydrotubacji"

ale żadna z wersji mi się nie podoba...:/ obym nie musiała...:/

kochane, a może popytajcie swoich gin co o tym myślą? wiem, że macie swoje zmartwienia i tysiące własnych pytań pewnie na każdej wizycie ale byłabym baaaaardzo wdzięczna...

Anuszkowo........@16.02.2012-------II
Andzia 19............@19.02.2012-----II
Matyjasowa.......@21.02.2012------II
Anna2101...........@ 22.02.2012/24.02.2012
Nenete...............@23.02.2012------II
rozab.................@25.02.2012-------II
Crazy Girl..........@ 01.03.2012------II
Anka84200..........@ 04.03.2012
Wesoła kobietka ...@04.03.2012-----II
pati_pati..............@09.03.2012......II
Sailor_moon.......@13.03.2012........II
Groszek ............ @ 16.03.2012(2)....II
Moni-ka..............@16.03.2012 (4).......II
malena100..........@24-25.03.2012
Lanjaa.................@27.03.2012(1)
Pyscek .................@27.03.2012 (10)
K@ti@..................@29.03.2012 (12)
Czarni..................@30.03.2012 (18)
*AgA*................@31.03-04.04 2012 (3)
grzanka90............@ 03.04.2012 (4)
Zonqa...................@06.04.2012
Agacynda..............@06.04.2012 (5)
Mgiełka2008.........@06.04.2012 (6)
Agus_86................@01-06.04.2012 (2)
Ineska7.................@08.04.2012
Sihaya..................@13.04.2012 (4)
Karola_2907........@14.04.2012
Edyta01................@15.04.2012 (2)
Kropka................@17.04.2012 (4)
Anke24...............@???kwiecień (3)

Ośmielam sie Sailor zaznaczyć na czerwono bo widziałam jej suwaczek szkoda tylko że nas opuściła i chociaż sie nie pochwaliła bo każda za każdą trzyma kciuki i szczerze się martwi przykre.....

Ostatnia edycja:
reklama
Dzieńdoberek...

Ja leże w łóżko Kochane takiego małpiska to dawno nie miałam, pewnie dlatego, że po clo tyle pęchcerzyków było i teraz to wszstko się oczyszcza. W nocy 2x wstawałam zalana na maxa, o 5 ibyprom max, bo apapy nic nie pomagały :confused2: Słaba jestem ja nic.

Co do drożności jajowodów, to już pisałam, że ja nie miałam i też mi badania hormonalne ok wychodzą, rezerwa jajnikowa ok, żadnych zrostów, mam tylko lekkie tyłozgięcie macicy ale to nie ma nic do rzeczy -jedni mają krzywne np nosy, a inni tyłozgęcie, to jest na tej zasadzie, mąż zdrowy jak ryba:-p Z tego co wiem, to przynajmniej u mnie jak po komplecie leków nie zajde w ciągu 3 miesięcy, to tylko to badanie pozostaje jeszcze do zrobienia, wiec nie wiem jak mój gin...

Co do dziewczyn, które już dawno były na @ liście do testowania, to tak zgadzam się z Czarni, że nieładnie z ich strony...

Jeśli zaszłabym w tym cyklu, to termin porodu przypadłby mi na 24-26 grudzień... (W tamtej ciąży na 6 grudnia) :eek: aaa może być, byle żeby tylko zajść, wole w święta niż 1 stycznia

Do góry