reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
noooo... czerwona lawina się robi.. a jak teraz (po tych kilku dniach przerwy, które się zapowiadają) zaczną się testy dzień po dniu to dopiero będzie:D trzymam za nas wszystkie kciuki!:)

kropeczko trzymaj się dzielnie!! i może jakaś czekoladka na wzmocnienie?

Ale zrobiłam sobie ten poniedziałek leniwy.... jeszcze nic nie zrobiłam a to już 14....
idę sie wziąć w końcu potem zajrzę może sie odezwą w końcu dziewczyny które milczą......

Ja własnie wróciłam z zajęc, ogarnęłam mieszkanie, zjadłam. Pije zbożowa kawkę i myślę jak jest mi fajnie :p
Musze poszukać fajnego suwaczka i zadzwonić do gina, bo nie jestem pewna czy wrócił z chorobowego. Jeśli nie to mam problem i musze kogoś szukać, a tak chciałam tego uniknąć :/ Chyba się umówie przed świętami jeszcze jak się da.

Ja własnie wróciłam z zajęc, ogarnęłam mieszkanie, zjadłam. Pije zbożowa kawkę i myślę jak jest mi fajnie :p
Musze poszukać fajnego suwaczka i zadzwonić do gina, bo nie jestem pewna czy wrócił z chorobowego. Jeśli nie to mam problem i musze kogoś szukać, a tak chciałam tego uniknąć :/ Chyba się umówie przed świętami jeszcze jak się da.

Jak dla mnie bomba :)
No rewelacja że tak się czujesz :)
ja zrobiłam pranie sobie i Robertowi, Ogarnęłam troche pomyłam naczynia i leniwieć sie trzeba :D
Groszku to Ty teraz możesz fluidki wysyłać :D

reklama
aaaa :pto była próba, myślałam, że nikt nie zauważy :pP
To się zaraz pobawie ;)
No i wykrakałam sobie. Mój gunekolog na zwolnieniu do odwołania, USG 200 zł albo na wrzesnień na NFZ.... do września to ja już prawie , że urodze ;) Chyba sie jednak to tak skończy, że wykupimy abonament ciązowy w mężowej pracowej klinice. Nic za darmow w tym kraju :p Nawet dla lekarzy ;)

Do góry