reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Oj dokładnie wiem co czujesz:-(też bym chciała być w domu i móć sama wychowywać Julię:-(ale cóż, muszę jeszcze poczekać.
Dziś pierwszy dzień nauki sikania na kibelek:-Dbo nocnik u nas się nie sprawdził. Ciekawe jak tam idzie, ale nie będę dzwonić i babci stresować:-D

nocniczek nie przypadł do gustu?:p

reklama
Monika,widzę ze idziemy co do dnia równo:) A kiedy planujesz wizytę u gina ?
Ja zastanawiam się cz zrobić jeszcze jeden test w tym tyg czy iść na bete w tym i za tydzień a na usg tak pod koniec 6 tyg żeby już biło serduszko? nie wiem jaką konepcje obrac :)

Ja byłam w piątek,bo tak miałam wcześniej zaplanowaną,ale nie było jeszcze nic widać.
Teraz mam wyznaczoną za dwa tygodnie 30 marca,i to będzie równo 6 tc.

Czarni spojrzałam na twój wykres,i ja też miałam takie bóle brzucha jak przed miesiączką w 14 i 15 dc.
Wydaje mi się,że u ciebie temp dopiero teraz powinna skoczyć w górę.

Ostatnia edycja:
Ja byłam w piątek,bo tak miałam wcześniej zaplanowaną,ale nie było jeszcze nic widać.
Teraz mam wyznaczoną za dwa tygodnie 30 marca,i to będzie równo 6 tc.

Czarni spojrzałam na twój wykres,i ja też miałam takie bóle brzucha jak przed miesiączką w 14 i 15 dc.
Wydaje mi się,że u ciebie temp dopiero teraz powinna skoczyć w górę.

No ja też tak miałam w styczniu bóle brzucha bolące piersi (tyle że teraz z piersiami na razie cisza)wzdęcia jajniki bolały tylko wtedy miałam przedwczesne poronienie... dlatego teraz cierpliwie czekam i zobaczę co będzie sie działo jak ten wykresik bedzie rósł czy spadał....

Moja misia...
No musiałam się pochwalić....
:) 1-4.jpg
No natchnęło mnie słońce do fotografii :)

reklama
Hej babeczki ...ostatnio nie mam czasu na siedzenie przed kompem,maz wczoraj i dzisiaj ma wolne,i spedzamy czas rodzinnie ;-)
Bylam dzisiaj u ginka ,mialam robione usg i bylam badana ale wszystko jest ok,nie widac torbieli cyst itd :-) tylko hormonkow mi nie robili poniewaz oni ich nie wykonuja ,mam isc do gp po skierowanie a jesli mi nie da to mam isc do kliniki plodnosci i tam sie mna zajma :eek:Lekarz powiedzial ze poprzednia cesarka byla ciezka bo przy utracie 4,5 l krwi to juz nie przelewki ale uspokoil mnie ze i powiedzial ze podczas nastepnego porodu mam tylko 10% szans ze sytuacja sie powtorzy ...takze nie jest zle ,no i jesli chcemy miec jeszcze jedna pocieche to mamy starac sie i cieszyc tym :tak:

Groszku bardzo sie ciesze ze ujrzalas te magiczne II kreseczki ... i oczywiscie Gratuluje :-)

Ostatnia edycja:
Do góry