Moni-ka
Fanka BB :)
Witam
Groszek ogromne gratulacje,śliczna II kreseczka
I trzymam &&&&&&& za pozostałe dziewczyny
Groszek ogromne gratulacje,śliczna II kreseczka
I trzymam &&&&&&& za pozostałe dziewczyny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratuluje dziewczyny czerwonych kresek
mi wekend minął alkoholowo - imprezowo, poza tym nie wiem co sie dzieje bo jajniki pobolewają ale śluz mleczny , wkurza mnie to wszystko przyszłam dziś do pracy to sie rozpłakałam, wszystko na mojej głowie tak bardzo chciałabym być już w ciąży a tu wygląda że nawet po clo nic się nie dzieje dziś 13dc, za tydzien w poniedziałek pójdę do lekarza zobaczę co mi powie,
mam doła i tyle Oliwia mi smarka, kaszle kusi mnie żeby wziąść zwolnienie ale przecież by oszaleli ci moi szefowie zakładając ze jestem tu sama i wszystko na mojej głowie
mam już tego wszystkiego dosyc
Oj dokładnie wiem co czujesz:-(też bym chciała być w domu i móć sama wychowywać Julię:-(ale cóż, muszę jeszcze poczekać.Ja pracuje do 17tej, ten poniedziałek taki jakiś dowiedziałam się że znajoma wpadła ma rodzić w listopadzie,
ciekawa jestem czy u mnie wogóle będzie ta owulacja bolą mnie jajniki lewy i prawy na przemian, będą jaja jak znowu pęknął 3 pęcherzyki i znowu będę jęczeć że nie chce bliźniaków kurcze ale teraz to ja już poprostu chce mieć dzidzie.... i chce być w domu z moją Oliwią tak strasznie to sie na niej odbija że chodzę do pracy ;-( płakać mi się znowu chce
zmykam pa