reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Cześć słoneczka...
za oknem dzisiaj nie jest za ciekawie, więc z dupskiem siedze na kanapie.... ;p
głowa od wczoraj mnie pobolewa... nie ma to jak herbatka.

Witam :) Odespałam mój weekend byłam wymęczona niesamowicie.Dziś słoneczko świeci ale strasznie wieje :/ to chyba w domu posiedzę....

Anuszkowo........@16.02.2012-------II
Andzia 19............@19.02.2012-----II
Matyjasowa.......@21.02.2012------II
Anna2101...........@ 22.02.2012/24.02.2012
Nenete...............@23.02.2012------II
rozab.................@25.02.2012-------II
Crazy Girl..........@ 01.03.2012------II
Anka84200..........@ 04.03.2012
Wesoła kobietka ...@04.03.2012-----II
pati_pati..............@09.03.2012......II
Sailor_moon.......@13.03.2012
Groszek ............ @ 16.03.2012(2)....II
Moni-ka..............@16.03.2012 (4).......II
malena100..........@24-25.03.2012
Lanjaa.................@27.03.2012(1)
Pyscek .................@27.03.2012 (10)
K@ti@..................@29.03.2012 (12)
Czarni..................@30.03.2012 (18)
*AgA*................@31.03-04.04 2012 (3)
grzanka90............@ 03.04.2012 (4)
Zonqa...................@06.04.2012
Agacynda..............@06.04.2012 (5)
Mgiełka2008.........@06.04.2012 (6)
Agus_86................@01-06.04.2012 (2)
Ineska7.................@08.04.2012
Sihaya..................@13.04.2012 (4)
Karola_2907........@14.04.2012
Edyta01................@15.04.2012 (2)
Kropka................@17.04.2012 (4)
Anke24...............@???kwiecień (3)

lista nam sie robi coraz bardziej czerwona :)))
tylko co z dziewczynami Ann2101 anka84200 Sailor_moon opuściłyście nas? mogłybyście chociaż dać znać co z wami.. Kilka dni ciszy bedzie testowej i potem Malena i reszta praktycznie co dzień :) by zrobiłą sie czerwona :)

Cześć dzirwczyny,ja na zajęciach.
Monika,widzę ze idziemy co do dnia równo:) A kiedy planujesz wizytę u gina ?
Ja zastanawiam się cz zrobić jeszcze jeden test w tym tyg czy iść na bete w tym i za tydzień a na usg tak pod koniec 6 tyg żeby już biło serduszko? nie wiem jaką konepcje obrac :)
Boli mnie tylk ten brzuch, tak co jakiś czas jakby skurcz,mało to ptzyjemne , czy to aby normalne?

Gratuluje dziewczyny czerwonych kresek
mi wekend minął alkoholowo - imprezowo, poza tym nie wiem co sie dzieje bo jajniki pobolewają ale śluz mleczny , wkurza mnie to wszystko przyszłam dziś do pracy to sie rozpłakałam, wszystko na mojej głowie tak bardzo chciałabym być już w ciąży a tu wygląda że nawet po clo nic się nie dzieje dziś 13dc, za tydzien w poniedziałek pójdę do lekarza zobaczę co mi powie,
mam doła i tyle Oliwia mi smarka, kaszle kusi mnie żeby wziąść zwolnienie ale przecież by oszaleli ci moi szefowie zakładając ze jestem tu sama i wszystko na mojej głowie
mam już tego wszystkiego dosyc

Gratuluje dziewczyny czerwonych kresek
mi wekend minął alkoholowo - imprezowo, poza tym nie wiem co sie dzieje bo jajniki pobolewają ale śluz mleczny , wkurza mnie to wszystko przyszłam dziś do pracy to sie rozpłakałam, wszystko na mojej głowie tak bardzo chciałabym być już w ciąży a tu wygląda że nawet po clo nic się nie dzieje dziś 13dc, za tydzien w poniedziałek pójdę do lekarza zobaczę co mi powie,
mam doła i tyle Oliwia mi smarka, kaszle kusi mnie żeby wziąść zwolnienie ale przecież by oszaleli ci moi szefowie zakładając ze jestem tu sama i wszystko na mojej głowie
mam już tego wszystkiego dosyc

Kochana nie załamuj się bardzo Cię proszę, z jednej strony ciesz się ze masz Oliwkę :)
Nie załamuj się ..... nerwy niczemu dobremu nie służą, dziś taki ładny dzień... do której pracujesz ?
pomyśl tak, jeśli po wyjściu z pracy jeszcze będziesz mogła złapać słońca to naprawde duża motywacja by szybcutko uporać się z pracą i lecieć do domku :)
A co do imprezy to no rewelacja, ja byłam sobota i niedziela w pracy :| a teraz do 14 sama w domu bo Robert w pracy, a jak wróci bierze sie za malu malu w kuchni...
później nauki więc mało czasu ale zawsze razem :)

Ja pracuje do 17tej, ten poniedziałek taki jakiś dowiedziałam się że znajoma wpadła ma rodzić w listopadzie,
ciekawa jestem czy u mnie wogóle będzie ta owulacja bolą mnie jajniki lewy i prawy na przemian, będą jaja jak znowu pęknął 3 pęcherzyki i znowu będę jęczeć że nie chce bliźniaków kurcze ale teraz to ja już poprostu chce mieć dzidzie.... i chce być w domu z moją Oliwią tak strasznie to sie na niej odbija że chodzę do pracy ;-( płakać mi się znowu chce
zmykam pa

reklama
Ja pracuje do 17tej, ten poniedziałek taki jakiś dowiedziałam się że znajoma wpadła ma rodzić w listopadzie,
ciekawa jestem czy u mnie wogóle będzie ta owulacja bolą mnie jajniki lewy i prawy na przemian, będą jaja jak znowu pęknął 3 pęcherzyki i znowu będę jęczeć że nie chce bliźniaków kurcze ale teraz to ja już poprostu chce mieć dzidzie.... i chce być w domu z moją Oliwią tak strasznie to sie na niej odbija że chodzę do pracy ;-( płakać mi się znowu chce
zmykam pa
Oj dokładnie wiem co czujesz:-(też bym chciała być w domu i móć sama wychowywać Julię:-(ale cóż, muszę jeszcze poczekać.
Dziś pierwszy dzień nauki sikania na kibelek:-Dbo nocnik u nas się nie sprawdził. Ciekawe jak tam idzie, ale nie będę dzwonić i babci stresować:-D

Do góry