reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Cześć dziewczynki
buty piękne ale niestety mam 174 wzrostu, grubszej kości wyglądałabym jak Kinkong więc 5cm obcas to dla mnie max. ehhhh ja troche nie wyspana ( wczoraj robiliśmy pierwsze podejście do dzidziusia hehe ale mąż mniam mniam jeszcze mam niedosyt ale to chyba przez te clo taka nimfomanka sie zrobiłam) dziś mam 9dc więc z pewnością za wcześnie na owulację ale trenować już można hehe
moja Oliwia wczoraj taka szczęsliwa była , przyszła kurierem jej upragniona hulajnoga, a po dobranocce usnęła odrazu ( prosiłam męża aby ją przemęczył i nie kładł na popołudniową drzemkę) no i się opłaciło o 19.40 przestałam być mamą stałam się żoną hehe mieliśmy czas dla siebie ....
buzia kochane
a ktoś dziś testuje? widziałam na 16 ma dużo termin @

reklama
Hej dziewczyny

co do butków piękne ale tylko w moim przypadku do oglądania bo nie wyobrażam siebie w nich biegnącą za dzieckiem, które porusza się z prędkością światła:-D a z drugiej strony moje kolana by niewytrzymały takiego obcasa. Ale są boskie :-D

Ze szpitala dobre wieści wczoraj teściowa zaczęła chodzić i jutro będzie już w domku:tak:

Filip w nocy spał niespokojnie a rano obudził się z katarem:sorry2:

Dziewczyny miłego dnia i testowania ;-):-p

Ostatnia edycja:
Ja i Agacynda jeszcze korzystamy póki możemy :-p z butów oczywiście.:tak: Póki co nie mamy za kim gonić...

Wstałam sobie, jak wspaniale jak nie idzie sie do pracy :D Musze rozpakować swoje i męża walichy, znowu pranie, a na obiad to chyba coś zamówie.

Dzisiaj już piersi bolą bardzo, a najbardziej sutki, czuje dyskomfort w brzuchu, więc @ nadchodzi. Boże następna @ coś ok.15 kwietnia ja pitole...

Ide dziewczynki psiątać. Mąż dzisiaj urologa na 18, bo nie wiem czy wam mówiłam, ale mój gin widząć badanie nasienia, powiedział, że na jego oko jest ok z małym jakimś odchyleniem i mamy iść do urologa, no więc idziemy dzisiaj.

Miłego dnia :)

kropka my tez robiliśmy badanie nasienia ale z własnej inicjatywy.. M był przejęty, że tylko mnie badamy na wszystkie strony a jego nic więc sam się zgłosił na ochotnika i poszedł na badanie... dziś właśnie mamy dzwonić umówić się z wynikami do urologa.. więc witam w klubie:)

sihaya a który cykl się staracie? Macie już dziecko? :tak: Mój gin mówi, że jeśli pary nie mogą zajść w ciąże, to złe jest twierdzenie, zakładanie, że wina leży po stronie kobiety. Mówi, że od roku 90 go statystyki pokazują, że jest pół na pół, albo nawet więcej po stronie faceta. Jest bardzo wielu lekarzy, którzy latami leczą kobiety, a tak naprawdę wina leży po stronie faceta, tylko nikt nie wpada na pomysł żeby go przebadać.

Dzisiaj raz mnie poty oblewają raz mi zimno oj już dawno tak nie miałam.. @ przyjdzie ze zdwojoną siłą coś mi się wydaje i da w kość, że hoho :crazy: znajądz życie wyleje mnie jutro wieczorem albo w sobote rano w sam raz na wykładzie z dziekanem będe się męczyć...

Dzwoniłam właśnie do szfagierki z dzidzią ok i wszystko wskazuje na dziewczynke, chociaż kręciła się i ciężko było dokładnie stwierdzić.. Ja już się zastanawiam, czy by jeszze nie próbować max z 3 cykle i zawiesić staranka. Męczy mnie ten caly monioring leki, testowanie, na każdy ból brzucha zastanawianie się czy się udało czy nie... ale to wszytsko ciężkie jest. teraz znowu od 1-12 dc estrofem (znazy estrofem teraz dopiero wprowadzam) od 5-9 clo i od 16 do 25 luteina, a na monitoring nie w 13 tylko później, bo chce zobaczyć jak wszystko wygląda tym razem po owulce...

Sihaya jest tu nas troche jeszcze niedzieciatych :))

Kropka walcz dzielnie dalej i sie nie poddawaj! :)

Moj nie musi chyba badac nasienia bo ze swoja ex wpadli na pierwszej randce :|| grrr...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Sihaya widzę, że 4 cykl i,że @ wypada Ci 13.04, zaraz też się do Ciebie tam dopisze coś ok 15 go tylko niech ta franca już przyjdzie, zrobi swoje i pójdzie.... znowu babrać się z tymi podpaskami, tamponami bleeeee.... żech ku...wa mać jaka jestem wściekła ogólnie dzisiaj :wściekła/y:nie dlatego, że okres, bo przecież inaczej nie mogło być, ale tak ogólnie.... pojechałabym gdzieś na bezludną wyspe na rok i miała wszytsko gdzieś!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Hehe dostałam malibu na urodzinki i póki nie biore znowu prochów, to sobie dzisiaj utrzepie w shakerze z mleczkiem a co:eek::eek: Nawet wk..ia mnie, że musze sprzątać, a jak pomysle, że święta tuż tuż i, że okna trzeba myć to mnie krew zalewa...

Do góry