reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Oh dobry wieczór Kropko :))
Cieszę, że Tobie się zakupy udały, bo ja dzisiaj przeszłam dwa piętra po dwa razy galerii i kupiłam 3 rzeczy :| i tylko jak coś przymierzałam, to się wkur*iałam, że taka gruba się zrobiłam :wściekła/y:

reklama
Chyba jednak za wcześnie to powiedziałam... znowu mi mdło i w dodatku głowa mnie boli i brzuch zaczyna coraz bardziej.... ide zarzucić jakiegoś tabsa i ide spać kobitki, bo zmęczona jestem. Droga z Łodzi nie najlepsza. Kolorowych snów :*

Agacynda ja wcale nie szłam z zamiarem zakupów, a rzadko takie planowane mi sie udają, nawet kasowo nie byłam przygotowana, maż na gwałt musiał robić przelew , bo przecież wiosna idzie :-) Uciekam jutro wam pooopowiadam, jak obok w pokoju mieszkało 2 gejów, co oni tam wyprawiali...:szok: buziaki

Kropka, mnie nic do tej pory, ani brzuch jak przed okresem ani nic. Dopiero TERAZ mam wrażenie, że zaczynaja mnie boleć piersi, ale nie jestem jeszcze pewna czy to nie urojenia;-) Zobaczymy jutro.
Przed okresem zwykle boli mnie brzuch, czasem juz kilka dni przed, czasem dzień przed, a rzadko bo rzadko, ale zdarza się, że nie boli wcale. Na razie cisza. No ale te Twoje "jazdy" to kto wie ;) Takie konkretne :)

agacynda, bardzo ładne butki :) Mnie się ostatnio zamarzyły jakies fajne, modne wyoasione drogie buty :p Ale ja juz wiosenne zakupy zrobiłam, więc raczej musze zapomnieć;)

Zmykam sie uczyć bo jak wstałam o 19 tak jeszcze sie praktycznie nie zabrałam dobrze :/

juz po prostu nie mam sił ten dzien mnie zmęczył do końca.... nawet chyba meża w koncu nie przy atakuje bo nie mam sił.... ah...
agatko buty ładne kolorek świetny tylko wyrzuciłą bym ten drugi koturn... badz platformę kto jak woli..... ale ocen bardzo dobra :)
dobranoc dziewczynki :*

Basiu Kochanie, ta platforma dodatkowa nie rzuca się w oczy, generalnie bucik jest bardzo zgrabny :)) Nie wiem czemu, ale mam straszną słabość do szpilek chociaż rzadko je noszę. zazwyczaj to są emu w zimie lub baleriny w lato. ale z racji, że w piątek idę na urodziny przyjaciela, które odbędą się w klubie we wro, to muszę jakoś wyglądać :p

właśnie zdałam sobie sprawę ile ja mam butów w swoim mieszkaniu we wrocku. a prawie tyle samo jeszcze w domu rodzinnym... :| o gush. trzeba się chyba trochę pozbyć.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kochanie ja też mam słabość do tych butów a założę je 2 3 razy w roku i to tylko dlatego bo nie opanowałam szybkiego biegu za dzieckiem :D a to jest męczące :)

reklama
witajcie staraczki:)

Czy u Was też tak pięknie świeci słonko?:)
to teraz wróżę nam wszystkim koniec z naszym niechciejstwem, lenistwem i złymi nastrojami... a w zamian pojawią się same piękne, radosne, pełne energii kobitki cudnie na wiosnę fasolkujące:) tego Wam i sobie życzę:) ot, taki optymistyczny wstępik na początek:)

Widzę też, że szalejecie z wiosennymi zakupami... ja też będę musiała się wybrać, bo te kolory na wystawach, te soczystości... no coś pięknego, aż od razu weselej po tej zimowej, modowej szarudze;]
Agacynda - buciki pierwsza klasa!! a jak nóżka musi w nich wyglądać.. fiu fiu...;) sama bym takie chciała, ale niestety taki obcasik nie dla mnie - mam groźbę halluksów w przyszłości więc takie wysokie niestety tylko przymierzam w sklepach i kupuję niższe ( a i tak często czuję dolegliwości);

Groszek - jestem rehabilitantką i zajmuję się takimi małymi stokrotkami (jak będziemy mieć tu wkrótce wszystkie) i mamami w ciąży:)

no właśnie dziewczyny.. bo tak się zaczęłam zastanawiać ... czy ja tu jestem jedyna, która nie ma jeszcze żadnego dzieciaczka??

na koniec dodaję naszą listę, którą uaktualniłam - leje się ze mnie, że maskara... dlatego wczoraj wieczorem już tu nie zajrzałam, leżałam z bólem brzucha i lędźwi na przeciwbólowych które niewiele nawet pomogły - życie:D

Anuszkowo........@16.02.2012-------II
Andzia 19............@19.02.2012-----II
Matyjasowa.......@21.02.2012------II

Anna2101...........@ 22.02.2012/24.02.2012
Nenete...............@23.02.2012------II
rozab.................@25.02.2012-------II

Crazy Girl..........@ 01.03.2012------II
Anke24...............@03.03.2012(2)
Anka84200..........@ 04.03.2012
Wesoła kobietka ...@04.03.2012-----II
pati_pati..............@09.03.2012......II

Sailor_moon.......@13.03.2012

Groszek ............ @ 16.03.2012(2)
Kropka................@16.03.2012 (3)
Moni-ka..............@16.03.2012 (4)
Karola_2907........@17.03.2012
malena100..........@24-25.03.2012
Lanjaa.................@27.03.2012(1)
Pyscek .................@27.03.2012 (10)
K@ti@..................@29.03.2012 (12)
Czarni..................@30.03.2012 (18)
*AgA*................@31.03-04.04 2012 (3)
grzanka90............@ 03.04.2012 (4)
Zonqa...................@06.04.2012
Agacynda..............@06.04.2012 (5)
Mgiełka2008.........@06.04.2012 (6)
Agus_86................@01-06.04.2012 (2)
Ineska7.................@08.04.2012
Edyta01................@15.04.2012 (2)

Sihaya..................@13.04.2012 (4)

Ostatnia edycja:
Do góry