reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

A Ja moje drgie koleżanki siedze w pracy na obiadokolacje śniadanio mam wodę.. ot tak musze zacząć sie płukać bo cosik mi waga skoczyła do 68 a ja m=normalknie am 60 :szok::szok::szok::szok:
no i dupa bo sie oszokowałam ciutkę...

U mnie chyba owu sie zaczuna bo cosik sie białego pojawiło poczekam do jutra i zobacze czy bedzie cosik.... trzymam kciuki za ciemne kreseczki :)

reklama
czesc dziewczyny :)
edytko, może to plamienie tylko. Skoro miałaś juz tak w jednej ciąży to może" Twoja taka uroda" i teraz jest podobnie.
Ja trzymam kciuki nadal.
sihaya, dzięki ( za tą opinię z kwasami ). a można wiedzieć w jakim sensie "leczenie" to Twoja działka? Bo moja za kilka miesięcy też.
Moni-ka, to jest nadzieja :) A jakies objawy są???

Moni-ka to pewnie bedziesz nastepna jako zafasolkowana ...trzymamy kciuki ;-)

Groszek ja jakos nie wierze ze sie udalo,ale milo jak ktos mysli pozytywnie :tak:

Dzieci wykapane ...ja czekam na mezusia ,ma przywiezc kolacje ze soba tak wiec szykowanie mam z glowy :zawstydzona/y: uffff,no i takze czekam na swoj serial :rofl2:

Moni-ka, to jest nadzieja :) A jakies objawy są???

Do tej pory nie miałam żadnych,poza lekkim kłuciem jajników,ale to tylko od czasu do czasu.
Dzisiaj w nocy pierwszy raz poczułam ból piersi taki jakiś ciągnący,bo do tej pory nic.

ale moja pierwsza ciąża była bezobjawowa,poza brakiem okresu, i zgagą w ostatnim miesiącu.

Monika, bezobjawowa od samego początku? Ech...bo ja chyba straciłam nadzieje wraz z brakiem tych "jakichkolwiek" objawów, oznak, że ktoś tam może mieszkać :/ Jakoś nie wierze, że można nie czuć zupełnie nic, ani kłucia, ani piersi, ani zmian nastroju, ani apetytu....no zupełnie nic :/
edyta, ja wierze :)

wpadam na chwile..dzisiaj caly dzien bylam poza domem,to tu,to tam i tak jakos zeszlo..padam na pyszczek..marze tylko o tym,aby dzieci poszly juz spac ..a ja razem z nimi .ale prezenty dla synka mam,a to najwazniejsze..;-)
Monika twoj wykres wyglada obiecujaco..&&&&&&&&&,aby na koncu pojawil sie plusik ;-)
Edyta i jak twoja @,rozkrecila sie,czy dalej tylko plamienie?,&&&&& aby jednak to byla ciaza ;-)

Wróciłaaaaammmmmmm:-):-):-) Stęskniłam się za wami :-):-):-) Dziękuje bardzo za życzonka Kochaniutkie moje :zawstydzona/y::tak: Bardzo mi było milutko. Oczywiście was czytałam na bieżąco, ale za bardo nie miałam jak pisać.

Agacynda mam takie butki jak Ty ale z wężowej skórki i też w stradivariussie ale w tamtym roku kupiłam.

Wczoraj byłam na urodzinowych zakupach i nawet nie będe mówić ile wydałam :szok: Kupiłam buty, spodnie, 2 sweterki,bransoletke, bielizne, koszulke nocną, kompakt, baze pod podkład i tusz. Zakupki udane :-)

Edytka no co Ty tutaj piszesz kurcze :-( zrób jeszcze sikacza, już taki czas minął, że teraz wóz albo przewóz, jak będzie jedna krecha, to to na bank okresisko wstrętne :wściekła/y::wściekła/y:

Grzanka wtedy co Ci pisałam, to pralka mi wylała na łazienke, no a potem to szkolenie i juz nie miałam jak napisać.

Co do szkolenia super. Na 28 osób były 2 kobiety haha Pani manager i ja :-)

Groszek Monika
nic was nie boli tzn. np brzuch? U mnie zaczynają się delikatne skurcze macicy i coraz bardziej odczuwam cyce moje. Niedobrze, tzn niby mdłości przeszły juz wczoraj, więc tylko czekam na @ już nawet podpaski dziiaj kupiłam, bo tampony mi tylko zostały

reklama
Anuszkowo........@16.02.2012-------II
Andzia 19............@19.02.2012-----II
Matyjasowa.......@21.02.2012------II

Anna2101...........@ 22.02.2012/24.02.2012
Nenete...............@23.02.2012------II
rozab.................@25.02.2012-------II

Crazy Girl..........@ 01.03.2012------II
Anke24...............@03.03.2012(2)
Anka84200..........@ 04.03.2012
Wesoła kobietka ...@04.03.2012-----II
pati_pati..............@09.03.2012......II
Sihaya.................@10.03.2012
Sailor_moon.......@13.03.2012

Groszek ............ @ 16.03.2012(2)
Kropka................@16.03.2012 (3)
Moni-ka..............@16.03.2012 (4)
Karola_2907........@17.03.2012
malena100..........@24-25.03.2012
Lanjaa.................@27.03.2012(1)
Pyscek .................@27.03.2012 (10)
K@ti@..................@29.03.2012 (12)
Czarni..................@30.03.2012 (18)
*AgA*................@31.03-04.04 2012 (3)
grzanka90............@ 03.04.2012 (4)
Zonqa...................@06.04.2012
Agacynda..............@06.04.2012 (5)
Mgiełka2008.........@06.04.2012 (6)
Agus_86................@01-06.04.2012 (2)
Ineska7.................@08.04.2012
Edyta01................@15.04.2012 (2)

Przeklejam żebym jej za chwile nie szukała jak k...wa będe dopisywać 4 cykl
:crazy:

Do góry