reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

oj Anke co jest?

Basia to dobrze, działaj działaj :)) ja miałam kilka dni przerwy... hmm od niedzieli chyba albo soboty. Dzisiaj będzie szaleństwo hehehehehe

reklama
hey :*
Kropeczko, nie dołuj się:no: Głowa do góry.
Anke, co się stało?
Ja wróciłam z uczelni. Zrobiłam zakupy po drodze. Miałam jeszcze jechać na myjnie, ale już mi się nie chciało, innym razem.
No i powoli sie coś rozkręca...pobolewa podbrzusze jak przed @, piersi bolą dziś wyraźnie- czasem też tak jest przed @ ale rzadko. No i troche dzisiaj było mi niedobrze z rana, ale nie na tyle żebym mogła stwierdzić, że to nie mój mózg i jego urojenia sa przyczyną ;) Także nie biore tego pod uwage. Aa... i tempka nie spadła, dziś 36,85 chyba, wysoka jak na mnie.
Testować chyba nie będziemy do weekendu. Jak do jutra nie przyjdzie @ to może w sobote albo niedziele zatestujemy.

Basia dobre i po 22 :D Ja lubię przyjeżdżać do mojego i czekać na niego w sypialni ;-) Mały ze mnie Zboczeniec. hihihihi ale całe szczęście Mojemu odpowiadam w 100% :-D dzisiaj to tam grubo po 18 przyjadę coś czuję :| ale dobre i to. cały weekend przede mną z Moim Kochaniem i jeszcze impreza.
Dżizas Dziewczynki ja Wam tak zazdroszczę tych 'mężów'... Też bym o Moim chciała już mówić mąż albo chociaż narzeczony...

Anke zależy jakie kolory lubisz. ciepłe, chłodne, jasne, ciemne...

moje ulubione kolory fiolet czerwień każde jego odcienie i mocniejsze i jaśniejsze i do tego brąz.
każda godzina jest dobra :D i tak zawsze muszę czekać jak moje dziecko będzie smacznie spało by znowu nie zrobiła wejście smoka :D mamo ratuje CIę :D :rofl2:

hello dziewczyny.... nie nadarzam was czytać :)
agacyndatakże teraz szukam autka i tak jak ty szybko lubię je zmieniać:) a że teraz będę mieć dwójkę dzieciaczków to muszę poszukać czegoś większego:)
Czarni a z tym kwasem foliowym to w Koszalinie ja nie mam problemów :) w każdej aptece dostaje :)

a tak w ogóle to mam wizytę u lekarza 21 marca :) już nie mogę się doczekać:)

hahahaha oj czekaj czekaj aż będzie spać.

Ja lubię połączenia ciemnego drewna, z popiołem i zielenią.
Na sypialnię to tym np dała ścianę za łóżkiem w jakiejś tapecie a resztę ścian pod kolor tapety.
a pokój Dziecka hmm no ja lubię bardzo brązy, więc bym w różnych odcieniach brązu dała...

Pati, służę pomocą w kwestii auta :D dzisiaj bratu już znalazłam i w niedzielę kupuje :-D

reklama
Anke zestaw specjalnie dla Ciebie... http://netmal.pl/user/images/dulux_koloryswiatla_paleta1.jpg

Agacynda dobrze piszesz... za łóżkiem tapeta, jakis wyraźny wzór i potem stonować to ścianami w jednym kolorze...
albo mnie się podoba jeszcze połączenie rodem z Bali czyli połączenie bieli, oliwki i brązu....brązowe meble, oliwka na ścianach i biała pościel plus dodatki i poduchy zielono-w tonacji pokoju...

no właśnie Anke.. a jakie masz mable w sypialni? tzn jakiego koloru bo to przecież też ma znaczenie w doborze koloru ścian;>

Ostatnia edycja:
Do góry