reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

oj Anke co jest?

Basia to dobrze, działaj działaj :)) ja miałam kilka dni przerwy... hmm od niedzieli chyba albo soboty. Dzisiaj będzie szaleństwo hehehehehe

reklama
hey :*
Kropeczko, nie dołuj się:no: Głowa do góry.
Anke, co się stało?
Ja wróciłam z uczelni. Zrobiłam zakupy po drodze. Miałam jeszcze jechać na myjnie, ale już mi się nie chciało, innym razem.
No i powoli sie coś rozkręca...pobolewa podbrzusze jak przed @, piersi bolą dziś wyraźnie- czasem też tak jest przed @ ale rzadko. No i troche dzisiaj było mi niedobrze z rana, ale nie na tyle żebym mogła stwierdzić, że to nie mój mózg i jego urojenia sa przyczyną ;) Także nie biore tego pod uwage. Aa... i tempka nie spadła, dziś 36,85 chyba, wysoka jak na mnie.
Testować chyba nie będziemy do weekendu. Jak do jutra nie przyjdzie @ to może w sobote albo niedziele zatestujemy.

Basia dobre i po 22 :D Ja lubię przyjeżdżać do mojego i czekać na niego w sypialni ;-) Mały ze mnie Zboczeniec. hihihihi ale całe szczęście Mojemu odpowiadam w 100% :-D dzisiaj to tam grubo po 18 przyjadę coś czuję :| ale dobre i to. cały weekend przede mną z Moim Kochaniem i jeszcze impreza.
Dżizas Dziewczynki ja Wam tak zazdroszczę tych 'mężów'... Też bym o Moim chciała już mówić mąż albo chociaż narzeczony...

Anke zależy jakie kolory lubisz. ciepłe, chłodne, jasne, ciemne...

moje ulubione kolory fiolet czerwień każde jego odcienie i mocniejsze i jaśniejsze i do tego brąz.
każda godzina jest dobra :D i tak zawsze muszę czekać jak moje dziecko będzie smacznie spało by znowu nie zrobiła wejście smoka :D mamo ratuje CIę :D :rofl2:

hello dziewczyny.... nie nadarzam was czytać :)
agacyndatakże teraz szukam autka i tak jak ty szybko lubię je zmieniać:) a że teraz będę mieć dwójkę dzieciaczków to muszę poszukać czegoś większego:)
Czarni a z tym kwasem foliowym to w Koszalinie ja nie mam problemów :) w każdej aptece dostaje :)

a tak w ogóle to mam wizytę u lekarza 21 marca :) już nie mogę się doczekać:)

hahahaha oj czekaj czekaj aż będzie spać.

Ja lubię połączenia ciemnego drewna, z popiołem i zielenią.
Na sypialnię to tym np dała ścianę za łóżkiem w jakiejś tapecie a resztę ścian pod kolor tapety.
a pokój Dziecka hmm no ja lubię bardzo brązy, więc bym w różnych odcieniach brązu dała...

Pati, służę pomocą w kwestii auta :D dzisiaj bratu już znalazłam i w niedzielę kupuje :-D

reklama
Anke zestaw specjalnie dla Ciebie... http://netmal.pl/user/images/dulux_koloryswiatla_paleta1.jpg

Agacynda dobrze piszesz... za łóżkiem tapeta, jakis wyraźny wzór i potem stonować to ścianami w jednym kolorze...
albo mnie się podoba jeszcze połączenie rodem z Bali czyli połączenie bieli, oliwki i brązu....brązowe meble, oliwka na ścianach i biała pościel plus dodatki i poduchy zielono-w tonacji pokoju...

no właśnie Anke.. a jakie masz mable w sypialni? tzn jakiego koloru bo to przecież też ma znaczenie w doborze koloru ścian;>

Ostatnia edycja:
Do góry