reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Wróciłam z wykładu, od teściów i ze sklepu. Zafundowałam sobie peeling z kwasami owocowymi, na przebarwienia. Jak zobaczyłam dzisiaj swoją twarz w swietle dziennym bez makijażu to sie przeraziłam. Mam całą buzię usiana przebarwieniami
;(( Po trądziku, a raczej po ciągłym rozdrapywaniu :( Załamałam się. Leków typowych nie moge teraz brać, bo staramy sie o dziecko. Postanowiłam spróbować z kwasami złuszczającymi. A jak to nie pomoże to nie wiem :/

A poza tym to ciężko...Mąż nadal chory, zawodowo dużo zmartwień i kocioł, a u mnie znowu duuużo nauki ;(

Groszku, nie smutaj się :* ja też mam kiepski dzień, a cerę naczynkową..bez makijażu ani rusz :/ ...

Byli u nas w przedszkolu rodzice dzieci (z autyzmem) starających się u nas o miejsce. Stwierdziliśmy że rodzice są bardziej zaburzeni niż dzieci...przydałaby się im porządna terapia..jak się mają dzieciaki odnaleźc w tym świecie jak rodzice sami potrzebują pomocy..powiem wam przerąbane..

Hej kochane... jak tam mija dzionek???,

Ja zalatana wiecznie coś robię nie mam czasu na chwilę z BB :wściekła/y:

Witam nowe staraczki i trzymam kciuki za wszystkie..... odezwę się jak będę miała chwilkę :)

Cześć Kobietki, a ja po pracy poszłam torszke poleżec i się obudziłam z goraczką i zawalonym gardłem. Co prawda troche gardło bolało ale teraz to jakaś masakra :szok: Siostra podrzuciła mi antybiotyk i zaraz biore 1 dawkę. Najgorzej że nie mogę już iść na zwolnienie bo byłam cały ostatni tydzień. Ale nie doleczone to wróciło jak bumerang :baffled:
Są dziś już świeze Mauśki jakieś? :-):-)

Ja dzisiaj robiłam porządek w garderobie i 3 wielkie torby oddałam :-):-) jest miejsce na nowe szmaty jupi :-D

Ineska to nieprzyjemnie. współczuję ale kuruj się ;-):tak:

reklama
Do góry