reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Wróciłam z wykładu, od teściów i ze sklepu. Zafundowałam sobie peeling z kwasami owocowymi, na przebarwienia. Jak zobaczyłam dzisiaj swoją twarz w swietle dziennym bez makijażu to sie przeraziłam. Mam całą buzię usiana przebarwieniami
;(( Po trądziku, a raczej po ciągłym rozdrapywaniu :( Załamałam się. Leków typowych nie moge teraz brać, bo staramy sie o dziecko. Postanowiłam spróbować z kwasami złuszczającymi. A jak to nie pomoże to nie wiem :/

A poza tym to ciężko...Mąż nadal chory, zawodowo dużo zmartwień i kocioł, a u mnie znowu duuużo nauki ;(

Groszku, nie smutaj się :* ja też mam kiepski dzień, a cerę naczynkową..bez makijażu ani rusz :/ ...

Byli u nas w przedszkolu rodzice dzieci (z autyzmem) starających się u nas o miejsce. Stwierdziliśmy że rodzice są bardziej zaburzeni niż dzieci...przydałaby się im porządna terapia..jak się mają dzieciaki odnaleźc w tym świecie jak rodzice sami potrzebują pomocy..powiem wam przerąbane..

Hej kochane... jak tam mija dzionek???,

Ja zalatana wiecznie coś robię nie mam czasu na chwilę z BB :wściekła/y:

Witam nowe staraczki i trzymam kciuki za wszystkie..... odezwę się jak będę miała chwilkę :)

Cześć Kobietki, a ja po pracy poszłam torszke poleżec i się obudziłam z goraczką i zawalonym gardłem. Co prawda troche gardło bolało ale teraz to jakaś masakra :szok: Siostra podrzuciła mi antybiotyk i zaraz biore 1 dawkę. Najgorzej że nie mogę już iść na zwolnienie bo byłam cały ostatni tydzień. Ale nie doleczone to wróciło jak bumerang :baffled:
Są dziś już świeze Mauśki jakieś? :-):-)

Ja dzisiaj robiłam porządek w garderobie i 3 wielkie torby oddałam :-):-) jest miejsce na nowe szmaty jupi :-D

Ineska to nieprzyjemnie. współczuję ale kuruj się ;-):tak:

reklama
Do góry