reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Zonqa w poprzednich cyklach za każdym razem mam tak, że zaraz po @ mam gęsty śluz albo na początku w ogóle... A w tym mi cały czas mokro...
Nie sądzę by to była infekcja, bo śluz nie ma zapachu i nic nie swędzi. Zresztą ja na infekcje jestem zawsze podatna po owu. jakoś wtedy ze mnie jest najsłabsze ogniwo. wyczerpana jestem po przytulankach chyba wtedy hahahaha

reklama
Witam.
No coś bb szwankował od rana ale teraz już jest chyba dobrze.
Nam wczoraj pierwsza rata kredytu poszła za mieszkanie czyli już nie całe 30 lat zostało:-):-):-).
Nie mam już siły teraz pomieszkujemy trochę u teściów trochę u rodziców bo do mieszkania będziemy mogli się wprowadzić 15 maja:szok:. A teraz stancje przez 3 lata mieszkaliśmy ale pani zadzwoniła do nas w połowie lutego że ona chce remontować te mieszkanie od marca i 29 lutego musieliśmy jej klucze oddać. Uroki mieszkania na stancji :angry:. Teraz żałuje, że od razu nie wzieliśmy kredytu bo już trzy lata by były z głowy ale cóż człowiek uczy się na swoich błędach. A teraz trochę tu, troche tam i tak z dzieckiem jeździmy a Oliwka mówi że chce do starego domku jechać bo tam miała swój pokoik i zabawki a teraz zabawki w kartonach ale całe szczęście, że tylko do maja bo tak człowiek by sfiksował.

cześć dziewczyny
u mnie dzisiaj dużo pracy a rano wstałąm z bóle gardła po jednej stronie pewnie migdałek fuj, dziś córcia wyjątkowo chętnie poszła do przedszkola nie płakała i wogóle.... super dzielna w podskokach pobiegła do sali...
Jestem ciekawa jaktam te dziewczyny które już miały dawno ale to dawno testować? czy one całkiem znikły? czy nadal czekają na @?
U mnie dziś ostatni dzień clo ( ja biorę na noc nie wiem czy dobrze robie ale dużo jeżdżę autem i wolę omijać szerokim łukiem ewentualne skutki uboczne hehe), więc myślę że w wekend będę męczyć M, w listopadzie po clo owu była dopiero około 17 dc więc i pewnie teraz za szybko nie przyjdzie...
poza tym to zaczęłam odczuwać wiosnę jestem senna i marudna haha
czy dziś ktoś testował>? więcej czerwieni proszę na naszym rankingu

Mgielka ja właśnie wróciłam do domu z nowym testem... niby wczoraj robiłam i nic... ale tak mnie nosiło, że musiałam pójść i kupić... na razie nie robię - staram się wytrzymać trochę ale @ nie ma więc może jutro rano bym zrobiła... co za paskudna niepewność:/

Sihaya jeśli masz potrzebę, to rób test :-D nigdy za wiele :-p

Mgiełka
odczuwanie wiosny to u Ciebie senność? hehehe to bardziej na jesień ja tak mam :laugh2:

reklama
Do góry