reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

a co do senności na wiosnę to pewnie wiosenne przesilenie Mgiełka;) kup sobie bukiet tulipanow, albo prymulki, postaw przy kompiku i od razu się ożywisz:) a jak będzie cieplej to spacerek w promieniach wiosennego słonka:)

reklama
Mgielka ja nadal czekam na @ w poniedzialek ide do lekarza i bede miala scan ...bo jak narazie testy nie pokazuja jednoznacznie ciazy tak wiec musze czekac,chcilam sobie zrobic bete ale tutaj jej nie robia ...nawet prywatnie :zawstydzona/y:

Co do sennosci mnie tez ona ogarnia i to bardzo czesto a do tego jakies przeziebienie sie przyplatalo :crazy:

A ja mam aż za dużo energii, posprzątałam mieszkanie, robię pranie właśnie i ogromny dzbanek pysznej herbaty malinowo-granatowej :D Mniam polecam, jest pyszna z Vitaxu. ;-):-):-) i czekam na Mojego A bo ma dzisiaj przyjechać :-D:rofl2:

No to logopedy dziś nie będzie:rofl2: znów muszę sama z młodym ćwiczyć ale chociaż kaski trochę więcej w portfelu zostanie:-p

U mnie tulipanki stoją ale mogło być ich więcej, słoneczka tylko brakuje ;-)
my zaraz chyba wyjdziemy na podwórko bo nie mogę siedzieć tak w domu i czekać ogarnę może trochę ogródek a młody pojeździ na rowerku:-p

Ja tez ostatnio bardzo słaba jestem:-(nie mam wieczorem siły, a zawsze jakieś sprzątanie sobie planuję jak maluda uśnie:happy2:

Byłam u dentysty i wyleczyłam ząbki, jeszcze badanie moczu zrobię i od kwietnia startujemy od nowa :-D Wczoraj mnie jajniki bolały, pewnie owu była, ach aż szkoda nie skorzystać:-pale jednak poczekam:-p

Dzisiaj jak odprowadziłam Oliwkę do przedszkola i rozmowiałam z koleżanką, która ma 3 synów i jeden w wieku Oliwki chodzi z nią do maluchów i mi powiedziała mi, że nie będzie mogła mieć córki bo się badała i geny jej męża są silniejsze :szok:. Szok znaczy się nie to, że ma 3 synków tylko, że nie ma szansy na dziewczynkę. Nawet muszę się Wam przyznać, że nie wiedziałam, że można takie badania sobie zrobić :zawstydzona/y:.

dziwna sprawa dziś 7dc a pojawił mi się przezroczysty śluz, nie jest tak rozciągliwy jak wynika z tego że powinien ale tez jest o wiele za wcześnie na owulację moim zdaniem, hmmm dziwna sprawa może to przez to clo dziś ostatnia dawka, a sennośc mi minęła po kawie i małym spacerze hehe
czekam na wyniki testujących

reklama
Do góry