reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

a co do senności na wiosnę to pewnie wiosenne przesilenie Mgiełka;) kup sobie bukiet tulipanow, albo prymulki, postaw przy kompiku i od razu się ożywisz:) a jak będzie cieplej to spacerek w promieniach wiosennego słonka:)

reklama
Mgielka ja nadal czekam na @ w poniedzialek ide do lekarza i bede miala scan ...bo jak narazie testy nie pokazuja jednoznacznie ciazy tak wiec musze czekac,chcilam sobie zrobic bete ale tutaj jej nie robia ...nawet prywatnie :zawstydzona/y:

Co do sennosci mnie tez ona ogarnia i to bardzo czesto a do tego jakies przeziebienie sie przyplatalo :crazy:

A ja mam aż za dużo energii, posprzątałam mieszkanie, robię pranie właśnie i ogromny dzbanek pysznej herbaty malinowo-granatowej :D Mniam polecam, jest pyszna z Vitaxu. ;-):-):-) i czekam na Mojego A bo ma dzisiaj przyjechać :-D:rofl2:

No to logopedy dziś nie będzie:rofl2: znów muszę sama z młodym ćwiczyć ale chociaż kaski trochę więcej w portfelu zostanie:-p

U mnie tulipanki stoją ale mogło być ich więcej, słoneczka tylko brakuje ;-)
my zaraz chyba wyjdziemy na podwórko bo nie mogę siedzieć tak w domu i czekać ogarnę może trochę ogródek a młody pojeździ na rowerku:-p

Ja tez ostatnio bardzo słaba jestem:-(nie mam wieczorem siły, a zawsze jakieś sprzątanie sobie planuję jak maluda uśnie:happy2:

Byłam u dentysty i wyleczyłam ząbki, jeszcze badanie moczu zrobię i od kwietnia startujemy od nowa :-D Wczoraj mnie jajniki bolały, pewnie owu była, ach aż szkoda nie skorzystać:-pale jednak poczekam:-p

Dzisiaj jak odprowadziłam Oliwkę do przedszkola i rozmowiałam z koleżanką, która ma 3 synów i jeden w wieku Oliwki chodzi z nią do maluchów i mi powiedziała mi, że nie będzie mogła mieć córki bo się badała i geny jej męża są silniejsze :szok:. Szok znaczy się nie to, że ma 3 synków tylko, że nie ma szansy na dziewczynkę. Nawet muszę się Wam przyznać, że nie wiedziałam, że można takie badania sobie zrobić :zawstydzona/y:.

dziwna sprawa dziś 7dc a pojawił mi się przezroczysty śluz, nie jest tak rozciągliwy jak wynika z tego że powinien ale tez jest o wiele za wcześnie na owulację moim zdaniem, hmmm dziwna sprawa może to przez to clo dziś ostatnia dawka, a sennośc mi minęła po kawie i małym spacerze hehe
czekam na wyniki testujących

reklama
Do góry