reklama
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Mgielka ja nadal czekam na @ w poniedzialek ide do lekarza i bede miala scan ...bo jak narazie testy nie pokazuja jednoznacznie ciazy tak wiec musze czekac,chcilam sobie zrobic bete ale tutaj jej nie robia ...nawet prywatnie
Co do sennosci mnie tez ona ogarnia i to bardzo czesto a do tego jakies przeziebienie sie przyplatalo
Co do sennosci mnie tez ona ogarnia i to bardzo czesto a do tego jakies przeziebienie sie przyplatalo
A
agacynda
Gość
A ja mam aż za dużo energii, posprzątałam mieszkanie, robię pranie właśnie i ogromny dzbanek pysznej herbaty malinowo-granatowej Mniam polecam, jest pyszna z Vitaxu. ;-):-):-) i czekam na Mojego A bo ma dzisiaj przyjechać
zonqa
Szał, dziki szał...
No to logopedy dziś nie będzie znów muszę sama z młodym ćwiczyć ale chociaż kaski trochę więcej w portfelu zostanie
U mnie tulipanki stoją ale mogło być ich więcej, słoneczka tylko brakuje ;-)
my zaraz chyba wyjdziemy na podwórko bo nie mogę siedzieć tak w domu i czekać ogarnę może trochę ogródek a młody pojeździ na rowerku
U mnie tulipanki stoją ale mogło być ich więcej, słoneczka tylko brakuje ;-)
my zaraz chyba wyjdziemy na podwórko bo nie mogę siedzieć tak w domu i czekać ogarnę może trochę ogródek a młody pojeździ na rowerku
lanjaa
Aga mama Julii
Ja tez ostatnio bardzo słaba jestem:-(nie mam wieczorem siły, a zawsze jakieś sprzątanie sobie planuję jak maluda uśnie
Byłam u dentysty i wyleczyłam ząbki, jeszcze badanie moczu zrobię i od kwietnia startujemy od nowa Wczoraj mnie jajniki bolały, pewnie owu była, ach aż szkoda nie skorzystaćale jednak poczekam
Byłam u dentysty i wyleczyłam ząbki, jeszcze badanie moczu zrobię i od kwietnia startujemy od nowa Wczoraj mnie jajniki bolały, pewnie owu była, ach aż szkoda nie skorzystaćale jednak poczekam
Czarni
matka wariatka :D
oj ja też jestem dzis i leniwa i śpiąca najchętniej cały dzień przeleżałabym w łóżku
Dzisiaj jak odprowadziłam Oliwkę do przedszkola i rozmowiałam z koleżanką, która ma 3 synów i jeden w wieku Oliwki chodzi z nią do maluchów i mi powiedziała mi, że nie będzie mogła mieć córki bo się badała i geny jej męża są silniejsze . Szok znaczy się nie to, że ma 3 synków tylko, że nie ma szansy na dziewczynkę. Nawet muszę się Wam przyznać, że nie wiedziałam, że można takie badania sobie zrobić .
mgielka2008
Fanka BB :)
dziwna sprawa dziś 7dc a pojawił mi się przezroczysty śluz, nie jest tak rozciągliwy jak wynika z tego że powinien ale tez jest o wiele za wcześnie na owulację moim zdaniem, hmmm dziwna sprawa może to przez to clo dziś ostatnia dawka, a sennośc mi minęła po kawie i małym spacerze hehe
czekam na wyniki testujących
czekam na wyniki testujących
reklama
zonqa
Szał, dziki szał...