reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Czarni, no baaardzo ładnie :) Fajny kolorek i fajna fryzurka! Na prawde mi się podoba i o czymś takim chyba myślałam też dla siebie ( w kontekscie cięcia), ale musze zapuścic włosy jeszcze.

Była brukselka , a teraz winogrono popite sokiem i mlekiem...pyszny zestaw!:szok:

czarni jak dla mnie super ;-)
ja dzisiaj sie troszke zdolowalam..na innym watku 2mamusie stracily swoje malenstwa...jakos mnie to zasmucilo..i nie mialam sily na klikanie..
edyta co u ciebie ?,a ty wogole mialas robione hormony ?,bo nie wiem czy cos mi umknelo..czy ci nie robili..:confused:
musze was troche nadrobic,zeby lepiej poznac ..tylko na razie nie mam na to albo czasu,albo sily...
milej nocki :tak:

LoL Basia jak dla mnie super ...:tak: i ta grzywka na bok ,swietnie pasuje ;-)

Madlen hormonkow jeszcze nie robilam w poniedzialek beda mi robic MOT w tym hormonki ;-)
Co do staraczek czytalam o Lor i Losiczce ...jak dla mnie tragedia :-:)-(

Ostatnia edycja:
Groszek byłam bardzo zadowolona :-D Skóra była gładsza, poznikały wszystkie ślady po syfach itp., odzyskała ładny kolor. Teraz by mi się też przydały takie zabiegi bo po zimie skóra jakaś taka szara :-(

Czarni super kolorek i fryzura:laugh2:

dzień dobry:) i jak nastroje o poranku?

ja za parę chwil wybieram się na rozmowę w sprawie pracy więc trzymajcie kciuki... ;]

a bladym świtem oczywiście zrobiłam teścik i................ wielkie NIC:( postanowiłam zadzwonić do swojej gin, umówię się na przyszły tydzień i bez względu na to czy @ się pojawi czy nie może wyjaśni mi skąd taki poślizg bo jeszcze nigdy mi się tak nie zdarzyło...

miłego dnia wszystkim!!:)

aha Groszek... co do stosowania tego kwasu, to w sumie nie wiem jakie jest jego działanie ale ponieważ "leczenie" to moja działka więc to, że czymś się smarujesz to nie znaczy że nie zaszkodzi dziecku, bo i tak substancja czynna przez skórę może dotrzeć do krwiobiegu - tak działają wszystkie maści na urazy, przeciwbólowe, przeciwzapalne itd...
więc jeśli ten kwas jest szkodliwy dla ciąży to skóra przed nim nie uchroni...

reklama
Dziewczyny mam do was pytanko a zwłaszcza do dziewczyn które dostają z MOPsu wychowawczy.

Chodzi mi o to czy pobierając przez cały rok wychowawczy i zasiłek rodzinny powinnam dostać pit czy też nie?? Bo już się pogubiłam;-);-)

Do góry