reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Nadrobiłam właśnie zaległości no i muszę powiedzieć Czarni, że od kiedy przeczytałam Twoje posty to już w głowie mi się urodził pomysł, że bedą dwie krechy :) także ja też po cichu gratuluję :))

Agrafko, wiem, że mieszkamy niedaleko siebie :) jakaś godzinka jazdy :)
A jeśli chodzi o temat tego kto zaczął o dziecku rozmawiać... to my chyba wspólnie jakoś. tylko, że u nas jest inna historia zupełnie. Znamy się 5 lat, kiedy ja miałam faceta to Mój obecny wpadł na pierwszej randce z inna dziewczyna. I niestety nie rozwiązała się sytuacja dobrze, bo dzieciaczek nie przeżył. Zmarł w 8 miesiącu ciąży... :( i w momencie kiedy stwierdziliśmy, że przyjaźń zamieniamy na związek to jakoś tak nam przyszło, że fajnie by było jakby jakaś Dzidzia latała między nami :)

czarni tez pozwolę sobie na cichutkie gratulacje! Oby bladzioch zmienił się w tłuste dwie kreseczki:tak::-)

Ostatnia edycja:
Witajcie

bardzo wam kibicuje i trzymam kciuki za owocne staranka... my staramy się już trochę czasu i nic i po wielu badaniach wspólnie z lekarzem uznaliśmy, że ivf to nasza jedyna szansa więc z końcem stycznia zaczęliśmy wyciszanie a ok 20 lutego zaczniemy stymulacje i koło 5-10 marca już będzie transfer oby udany...

GRATULUJE
tym którym się udało i życzę zdrówka i szczęśliwych tygodni z brzuszkiem...

Czarni u nas na wątku ivf też teściki nie raz te kreseczki bladziutkie a ciąża jest... z dnia na dzień krecha na teście będzie ciemnieć a betka rosnąć...

Ostatnia edycja:
poziomka a co to takiego ivf? bo ja chyba trochę zielona jestem. Chodzi o in vitro?

ahh no i witaj w naszym wątku :)

agacynda tak podchodzimy 1 raz do in vitro.

Musi się udać za 1 razem bo u nas niestety nawet mimo stymulacji będzie max 3-4 jajeczka a inne dziewczyny maja po kilkanaście do 30 i sobie pomrożą a u nas raczej nie będzie co mrozić, więc jakby co kilkanascie tyś w plecy i kolejne kilkanaście trza będzie ze skarpety wyjąć na kolejne podejście do in vitro a na 3 podejście nie styknie już :( ehh życie jest do bani...

więc trzymam kciuki by się udało za pierwszym razem! :)

No może niekoniecznie życie jest do bani, ale jest niesamowicie niesprawiedliwe.

tu się zgodzę, życie jest niesamowite niesprawiedliwe, jedni chcą zajść w ciążę, a nie potrafią, a innym przychodzi to łatwo, a docenić tego nie potrafią.

poziomka - trzymam kciuki, żeby wyszło za pierwszym razem :)

znam przypadek młodych ludzi, oboje ćpali ile wlezie i urodziło im się zdrowe dzieciątko... masakra...

reklama
Do góry