mynia- nie mam pojęcia o co chodzi w Twoim pytaniu
Kiedy plamienie podczas ciaży? Czy chodzi o okres?? Plamienie, to plamienie - bardzo małe ilości krwi.. po zapłodnieniu , jajko zagnieżdża sie w macicy i niektóre kobiety widzą na bieliźnie pojedyncze jednorazowe plamki. W trakcie ciąży plamienie oznacza, ze cos sie dzieje i trzeba się skontaktować z lekarzem. Krwawienie, to intensywny wypływ krwi tak jak podczas szczytowej fazy miesiączki. Może oznaczać poronienie.
groszku- o Damianka staraliśmy sie 2 lata, jak wczesniej wspomiałam z jednym niepowodzeniem. A teraz? Po prostu chcemy mieć mała różnicę wiekową pomiędzy dziećmi i razem stwierdziliśmy, że chcemy drugie. A lipiec, bo pokrywa sie to z przedszkolem Damianka, teraz małym zajmuje sie teściowa i jak będę wracała do pracy po drugim, to 1sze musi już chodzić do przedszkola :-)
A co do reakcji facetów..ty się niczym nie przejmuj.. kobieta inaczej przeżywa, nawet podczas ciąży ja latałam z a moim, zeby zobaczył jak kopie i wsciekałam się, ze nie przeżywa tego jak ja. Teraz wiem, ze mężczyźni jak już mogą zobaczyć i wziasc na ręce to wariuja na punkcie swoich dzieci.
Trzymam kciuki aby ta owulacja była owocna!!!!