reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Julianka zdecydowanie trzeba myśleć pozytywnie!! nie inaczej. Ja tej zasady się właśnie trzymam.

Agrafko, to jest niesprawiedliwe i to strasznie. Ale moja druga natura mi mówi, że gdyby nie ta tragedia, to ja bym się w tym momencie o maluszka nie starała i nie byłabym w tym miejscu w życiu w jakim jestem obecnie.

o boże... strasznie to zabrzmiało.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
witam sie :)

przeczytalam wszystko .... ale sie nazbieralo mi stron , fajnie :)
nie odniose sie do tego co pisalyscie bo nie chcer palnac bo nie pamietam dokladnie kto co pisal....

masakra naprawde... wspolczuje tym z was ktore stracily dzidzi ...

trzymam kciuki zeby ta blada kreska okazala sie mocna krechą hehehehe

my zaczelismy juz kolejny miesiac staran dzis chyba ( bo dokladnie nie wiem) mam owu wiec wczoraj bylo przytulanko noi dzis tez mamy zamiar :) ....

pozatym przeziebienie mnie dopadlo .....

straszna tragedia :( ale co ma sie stac i tak sie stanie szkoda tylko ze dzieciatko nie zyje
moja mala lazi z miska i sama niewie czego chce ;/

cześć dziewczyny, musimy wierzyć, że nam się kiedyś uda! Nie możemy się poddawać, bo wszystkie zasługujemy na szczęście :)
agrafka - u mnie to niemożliwe, żeby to było zagnieżdżenie, bo jeszcze owulki nie miałam. od 12 dni robie testy i nic nie wychodzi (ta druga kreska jest blada). mam 26 dzień cyklu. Dopiero wczoraj była mocniejsza kreska na teście ale trochę bledsza niż testowa. myślę, że ten cykl mam bezowulacyjny. Czekam na @ bo chce już zrobić badania, ale znając życie przyjdzie dopiero pod koniec miesiąca :( mam dość moich długich cykli

alexast ....ale masz sluz itp ??? czy nie ....kurcze dlugie cykle w przypadku staran naprawde sa okropne ..... ja mam co 25-26 dni i tez czekanie mnie zawsze wkurza....
moze te testy owu sie myla...

oj Czarni bardzo mi przykro - nie smuć się za bardzo, kolejny cykl - kolejne szanse

matyjasowa - hehe zamiast śluz - przeczytałam ślub :zawstydzona/y: no właśnie nie miałam takiego typowego płodnego śluzu, był jeden lub dwa dzni, że było go troche więcej, ale testy owu nic nie pokazały

Ostatnia edycja:
oj czarni przykro ....
ja mialam tak w ost cyklu i stwierdzilam ze napewno juz nie bede robic testu przed @ bo jest pozniej rozczarowanie....

oj Czarni bardzo mi przykro.

Matyjasowa zaczynamy chyba oczekiwać żeby zacząć trzymać kciuki :))

reklama
Do góry