reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Cześc dziewczyny , jak to u mnie bywa dziś widzę sie z moim lekrstwem na całe złości smutki i stęsknienia czy z moim kochanym Robertem
:)
w pracy do 21... a co do @ to wam powiem że jakaś taka lewizna jest... dzisiaj sama brązowizna bez krwi a zazwyczaj cosik mam na koniec czyli dnia 7 a nie dnia 4 :|
No ale co tam po @ ide do gina sie przebadać kontrolnie.. a co ...
ale za mną słodkie chodzi... ;p mówie wam... Kropeczce chciałam podziękowac że taka kochana z niej kobitka...
Kropeczko jak to przeczytasz to bardzo Ci dziękuje .
]No to dziękuje :)

reklama
a ja dzis mam jakis dzien ... rycze o byle co ....
do tego zaczelo mnie mdlic..... pomaga troche gorzka herbata .....
corcie zawiozlam do mamy i leze i spie naprzemian od rana .....
nie mam na nic tu musze sie zmuszac zebyc cokolwiek zjesc..... masakra

matyjasowa, czyżby zaczęły sie pierwsze dolegliwości? współczuję Ci i trzymam kciuki żeby szybko minęły. Może po prostu jeśli możesz to odpoczywaj i prześpij to co nieprzyjemne...

a ja dzis mam jakis dzien ... rycze o byle co ....
do tego zaczelo mnie mdlic..... pomaga troche gorzka herbata .....
corcie zawiozlam do mamy i leze i spie naprzemian od rana .....
nie mam na nic tu musze sie zmuszac zebyc cokolwiek zjesc..... masakra

no to faktycznie nie dobrze .... przesyłam buziaki na poprawę :) :*:*

Wesoła ...mam ten sam dylemat :/ Jak generalnie nie jestem z tych przesadzających tak z malowaniem paznokci tez ostatnio czytałam, że to nie jest zbyt wporządku w ciąży i mnie to szczerze mówiąc ruszyło. Tez mam zawsze pomalowane. Tyle, że to nie chodzi o sam fakt posiadania lakieru na płytce przecież :) więc jak już pomalowałaś to mogłaś zostawić ;) Ale rzeczywiście wdychanie tego rozpuszczalnika w czasie malowania....hmmm....
Może prostu będe malować przy otwartym oknie, jakoś ostrożniej, sama nie wiem. A może powinno sie zrezugnować zupełnie... :/ Ale przez 9 msc z niepomalowanymi...masakra :p

oj też sobie nie wyobrażam nie malować..robie to co 3, 4 dni już od wielu lat. Nie wyszłabym w niepomalowanych. Właśnie zdałam sobie z tego sprawę:szok:

Agus86, ja mam tak, że jak nie pomaluje to ...bolą mnie palce, wokół paznokci. Nie wiem jak to opisać, ani jak to wytłumaczyć, ale autentycznie odczuwam taki dyskomfort :/

reklama
Dziewczyn nie przesadzajcie z tym malowaniem paznokci. Chcecie się zapuścić w ciąży!!!????:szok:
Nie farbować włosów, nie malować paznokci, nie kąpać się w ciepłej wodzie, nie pić kawy, nie jeść cytrusów, pić gazowanego??!! Kurde i co jeszcze wymyślą już nie długo nic nie będzie można będzie robić w ciąży!!!

Dziewczyny nie zmieniajcie na siłę swoich przyzwyczajeń. Ciąża to nie choroba i wyglądać ładnie też można.

Do góry