reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Ja właśnie mam ten problem, że w zimę kompletnie nie umiem się ubrać... a w lato, hulaj dusza... całą masę mam ubrań letnich i tylko leżą odłogiem i czekają aż przyjdzie upragnione 20 stopni. a Wy dziewuszki jaki macie styl ubioru? jakaś ekstrawagancja czy raczej prostota?
Bo u mnie w zime to przeważnie dżinsy rurki i sweterki/topy/ bla bla... + emu na nogi/ buty motocyklowe i skóra... no i szaleję za legginsami...

ach no trzeba.... moja też by mogła dostać trochę Świerzych dostaw ze sklepu... ale najpierw Oliwie trzeba przygotować na wiosnę a to juz jest dużżżżooo..... a mi jak zawsze szkoda kasy na siebie.... :dry:

reklama
Ja mam Basia to samo...

W ogóle mi się przypomniało. jakiś czas temu zachorowałam na sukienkę z zary w kolorze bardzo ciemnego granatu, z odkrytymi plecami i za cholerę nigdzie jej nie mogę znaleźć a wtedy nie zdecydowałam się na jej kupno, bo przez hormony miałam straszny wysyp trądzikowy na plecach i nie ładnie to wyglądało...

Do góry