karola_2907
W oczekiwaniu na cud.....
Kochane żeby Was jutro ktoś tak obudził
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej laski ale miałyście wczoraj tematy... Nie przejmujcie sie ja jestem w identycznej ojciec dno nawet nie wiem gdzie mieszka a matka siedzi za granicą pławi sie w kasie pieniążki wysyła mojemu rodzeństwo swoim wnukom a Oliwii nawet bluzki nie przywiozła.... smutne ale już sie nauczyłam moje dziecko ma to co chce i nie potrzebuje łaski wielkiej o babci a jak przyjeżdża czy na 5 6 tygodni to są w kólko wojny przez ten czas prawie wogóle sie nie widujemy ja uciekam jak najdalej moge byle z nia nie siedzieć....
ja wczoraj szybko sie położyłam byłam padnięta i strasznie kręgosłup mi dawał w kość....
a wcześniej przyszli znajomi faceci piwkowali sobie za małego co w brzuszku pływa
dziś dzień mężczyzny trzeba by było coś wymyślec