reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Ojoj Kropka to ja dostrzegam takie uzależnienie od teścianej adrenaliny jak u mnie hihihihi

McDonalda ja też lubię... jak wyjeżdżam do siebie z mieszkania we wro i jadę do Mojego A. to mam po drodze MC i zdarzało się, że raz w tygodniu tam zajeżdżałam... teraz ograniczam. ostatnio jadłam 2 tygodnie temu jak wiozłam mojemu bratu też do szpitala... a wcześniej nie pamiętam..

reklama
Kropka, no to szalejesz ;) U mnie w niedziele do @ będą 4 dni.
Ja mieszkam 100 m od McDonald's. Jak się tu przeprowadzaliśmy to byłam pewna, że będę częstym gościem i że nie będę mogła się powstrzymać :) A okazało się, że zupełnie odwrotnie jest, im bliżej tym mniej człowieka ciągnie ;) Byłam może ze 4 razy w ciągu kilku lat. Czasem trudniej sie postrzymać jak jestem gdzieś w Galerii handlowej, na zakupach.

reklama
Ale żeście naskrobały wooo :)

Kurcze jakie tu ciężkie tematy się ruszyły. Smutaśno tak :(

Całuski dla wszystkich kochane ... :*:*:*:*

images

Ostatnia edycja:
Do góry