reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

hmm dziewczyny studiuję technologię żywności i tyle mogłabym Wam powiedzieć na temat zupek instatnt i parówek,że już lepiej żebyście fajki paliły niż się faszerowały tym gówn*m. :) serio

reklama
no te gorące kubki są strasznie chemiczne , ale parowki od dziecka jemy i nic nam nie jest, aq berlinki mają 71% miesa więc sa najlepsze na rynku inne to gowana ponizej 50 %. tak samo mozna powiedziec o mc donaldzie- tam to do piero chemia bułki moga lezec na połce w opakowaniu 10 lat!!! to jest dopiero koszmar.

jedyne co mnie odrzuciło od berlinek które też uwielbiam to fakt, że są ''opiekane'' substancjami smolistymi... :baffled:

Ja też jestem, ale ze mną nikt nie gada :p
Zresztą, co mam mówić... "fajek" ;) nie palę, a ze zdrowego jedzenia...właśnie zjedliśmy paczke frytek na pół ;)
Dziewczyny, testować 9 dnia po owu? Mam ochotę spróbwać w niedziele... Co sądzicie?

Ja dzisiaj znowu robiłam testa to jest silniejsze ode mnie kurde mol :p Wiem, wiem, że kubki i macdonald to świnstwo... sama sie zatruwam, no ale cóz to jest smaczne :baffled: Nie często to jest moze raz w miesiacu albo raz na 2 miesiące..w ciąży oczywiście nie bede... Kurde musze zapylac do tesco, bo mi plynu do prania brakło, a opieram męża na poniedziałek... musi wszystko wyschnąć. Lece

M kupił po okazyjnej cenie testy AMIL , ok 8 zł za sztuke :szok: Więc można zaszaleć ;)
Nie no, wiadomo w aptece, wszytsko z nimi ok ;) Ale jakoś tak tanio bo ja inny co prawda poprzednim razem kupiłam za 20 zł :/

reklama
Do góry