reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

hmm dziewczyny studiuję technologię żywności i tyle mogłabym Wam powiedzieć na temat zupek instatnt i parówek,że już lepiej żebyście fajki paliły niż się faszerowały tym gówn*m. :) serio

reklama
no te gorące kubki są strasznie chemiczne , ale parowki od dziecka jemy i nic nam nie jest, aq berlinki mają 71% miesa więc sa najlepsze na rynku inne to gowana ponizej 50 %. tak samo mozna powiedziec o mc donaldzie- tam to do piero chemia bułki moga lezec na połce w opakowaniu 10 lat!!! to jest dopiero koszmar.

jedyne co mnie odrzuciło od berlinek które też uwielbiam to fakt, że są ''opiekane'' substancjami smolistymi... :baffled:

Ja też jestem, ale ze mną nikt nie gada :p
Zresztą, co mam mówić... "fajek" ;) nie palę, a ze zdrowego jedzenia...właśnie zjedliśmy paczke frytek na pół ;)
Dziewczyny, testować 9 dnia po owu? Mam ochotę spróbwać w niedziele... Co sądzicie?

Ja dzisiaj znowu robiłam testa to jest silniejsze ode mnie kurde mol :p Wiem, wiem, że kubki i macdonald to świnstwo... sama sie zatruwam, no ale cóz to jest smaczne :baffled: Nie często to jest moze raz w miesiacu albo raz na 2 miesiące..w ciąży oczywiście nie bede... Kurde musze zapylac do tesco, bo mi plynu do prania brakło, a opieram męża na poniedziałek... musi wszystko wyschnąć. Lece

M kupił po okazyjnej cenie testy AMIL , ok 8 zł za sztuke :szok: Więc można zaszaleć ;)
Nie no, wiadomo w aptece, wszytsko z nimi ok ;) Ale jakoś tak tanio bo ja inny co prawda poprzednim razem kupiłam za 20 zł :/

reklama
Do góry