reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Agacynda niestety aż żal dupe ściska jak się widzi takie patologie, ale czemu są te dzieciaki winne? Nie przejmuj się,ja ostatnio klne jak szewc :confused:

reklama
Dziewczyny zmykam już spać. Łuki śpi ze zmęczenia i bólu kręgosłupa. Fifek też już się ledwo trzyma.

Jutro przyjeżdża chrześnica więc będzie wesoło a ja sobie poplotkuję z kumpelą przy dobrej kawce.

Miłej nocki i weekendu :*

Nie mam co robić, a nic mi się nie chce... najpierw miałam ochote na Mc Donalda, ale jednak stwierdziłam, że jutro będe rozpaczać, bo miałam mniej jesc i zdrowe rzeczy... No to se gorący kubek pomindorową zrobiła, a co :happy2:

Zonga buziaki i kolorowych snów :tak:

Ja znowu komplet 10 testów ciążowych z allegro o czułości 10. Owulacyjne na tym allegro są nie teges, ale ciążowe ok, 2 kumpele robiły i jak niebyły to pokazywały negatyw, a jak były to positive :D

Agacynda idziesz na balkon zajarć??? Hehehhe ja idę i zaraz wracam :-) A gdzie wszytskie dziewczyny się podziały i gdzie jest lista małpowa? Kurde znowu szukać trzeba...

Kropka dzisiaj nie muszę iść na balkon :) dzisiaj siedzę sobie przy stole i na legaliku palę papierosa za papierosem :)) :-D:-D

Hehe no to masz dobrze, ja jak męza nie ma to wystawiam głowe na balkon i włączam brise electric :-), a tak to balkon mi pozostaje. Za to u rodziców na legalu w kuchni jaram z mamą... A Czarni gdzie wsiąkneła i reszta ferajny??? Haloooooooo

Ja jak jestem we Wrocławiu sama to palę czasami pod okapem, ale zazwyczaj wychodzę.
Reszta ferajny się pochowała w pościeli hehehehehe

wysłałam Basi na fb fajnego demota, zobacz sobie.
Idę po fajki do sklepu :))

reklama
Hehe no to masz dobrze, ja jak męza nie ma to wystawiam głowe na balkon i włączam brise electric :-), a tak to balkon mi pozostaje. Za to u rodziców na legalu w kuchni jaram z mamą... A Czarni gdzie wsiąkneła i reszta ferajny??? Haloooooooo

Ja jestem :) tyle napisałyscie że czytałam 20 min :)
kochane nie piszcie nic o fajkach bo ja nie pale 3 dzień! ( wszystko dla dzidzi) dzisiaj na obiadek zrobiłam zupke ogorkowa i taka dobra mi wyszła , że zjadłam 3 talerze :) a teraz zajadam sie berlinkami juz czwarta wsuwam :)

Do góry